• Cisza przed burzą Autor: ~xxx [91.212.223.*]
    Obstawiam +20% do połowy lipca
  • Re: Cisza przed burzą Autor: oilman [83.11.92.*]
    A niedawno Pan zes obstawial -100%:)

Skad ta zmiana?
  • Re: Cisza przed burzą Autor: diver1955 [83.25.159.*]
    Też uważam,że wzrośnie.Jednak,moim zdaniem,więcej niż 20%.Ruch się zaczął,wolumen jest,spółka mocna.Bardzo długo się kisiła.Obstawiałbym 1,00 w tym roku,jako minimum.
  • Re: Cisza przed burzą Autor: ~xxx [91.212.223.*]
    wycena realna to 38-40 groszy przy marzy operacyjnej 6-7% a biorąc pod uwagę to z jakimi podmiotami podpisują umowy (Budimex, Mitex) jest to absolutnie realne.

Tylko krowa nie zmienia zdania... Po 3 latach bagna - musi ruszyć tym bardziej ze główny konkurent Emont... zupełnie sobie nie radzi.

• Re: Cisza przed burzą Autor: diver1955 [83.25.37.*]
    Miły widok.Po 0,30 jakby nie ma podaży,wolumen imponujący.Kierunek,wydaje się,jasny.
  • Re: Cisza przed burzą Autor: diver1955 [83.25.131.*]
    Dziś niestety znów kiszonka,Przynajmniej tak wygląda.Chociaż K nadal spore.Podaż po 0,30 niewielka,na świecie zielono.Może jeszcze ruszy?
  • Re: Cisza przed burzą Autor: ~chłop z mazur [195.205.193.*]
    Jest jeden bardzo pozytywny czynnik... Sypacz na 0,28 PLN się wysypał... Więc już nie ma komu oddawać akcji w cenach 0,2X... Czyżbyśmy witali już na stałe poziom 0,3X...?

Jeśli wytrzymamy tak do końca dzisiejszego dnia, to jutro już będzie dobrze...

Trzymać poślady razem i nie popuszczać !!
  • Re: Cisza przed burzą Autor: ~chłop z mazur [195.205.193.*]
    No i kto popuścił kleksa...?? No pytam się, kto...??!!

Z takimi idiotami w akcjonariacie, to my nigdy nic nie zarobimy.
  • Re: Cisza przed burzą Autor: diver1955 [83.25.131.*]
    Nie jest źle,ktoś popuścił,fakt.Ale wolumen jest znów imponujący a to dobrze wróży.
  • 2 opcje Autor: ~xxx [31.174.165.*]
    Albo ktos leszczy zrobił w bambuko i skupował po 28 aby zarobić w kilka nid 3,5% co wydaje mi sie mało prawdopodobne albo...

to bylo kolejne przetasowanie w akcjonariacie - sądzac po strukturze nabywcow po 29 gr to bardziej prawdopodobne - i za niedlugo bedzie kolejne wybicie gdyz wytrawny gracz nie zadowoli sie tymi kilkoma procentami biorac pod uwage wyniki i portfel zamowien spolki
  • Re: 2 opcje Autor: oilman [83.25.141.*]
    Spoko:)

Wazny jest ruch w interesie, co przeklada sie na zaiteresowanie Spolka.

Codziennie srednio zmienia wlasciciela prawie 500 000 akcji, i tak jest juz od tygodnia!

Kwestia czasu i zobaczymy comajmniej 35gr.

Pozdrawiam:)
  • Re: 2 opcje Autor: ~chłop z mazur [195.205.193.*]
    Panowie i Panie.

Daleki jestem od wszelkich teorii spiskowych.

Ale obeserwuję akcje SSI od paru miesięcy i to, co mogę powiedzieć, to, że skończyła się era sypacza !!!

Sypacz = gość, co objął akcje pracownicze po 0,18 PLN (czy 0,17 PLN nie pamiętam, a nie chce mi się sprawdzać w tej chwili) i miał "prikaz" od Szefa, aby nie uwalić kursu poniżej 0,28 PLN.

Skończył właśnie sprzedaż. Teraz akcje są we właściwych rękach. Wiec kierunek MUSI być tylko jeden... :-)

Jak dla mnie: coraz bardziej możliwy jest scenariusz, iż na koniec czerwca mamy poziom 0,37 - 0,39 PLN.

WAŻNE: mam w portfelu troszkę akcji SSI, więc moje wypowiedzi nie są do końca obiektywne. Ale zdrowo-rozsądkowe. :-))))
  • Re: 2 opcje Autor: diver1955 [83.11.139.*]
    Podziwiam wytrawnych graczy.Przemielić ponad 500k akcji nie ruszając kursu.Genialne.
  • Re: 2 opcje Autor: diver1955 [83.25.37.*]
    Powtórka z rozrywki.Do 9:32 skupiono ponad 177k i kurs ani dygnął.
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.