Też uważam,że wzrośnie.Jednak,moim zdaniem,więcej niż 20%.Ruch się zaczął,wolumen jest,spółka mocna.Bardzo długo się kisiła.Obstawiałbym 1,00 w tym roku,jako minimum.
wycena realna to 38-40 groszy przy marzy operacyjnej 6-7% a biorąc pod uwagę to z jakimi podmiotami podpisują umowy (Budimex, Mitex) jest to absolutnie realne.
Tylko krowa nie zmienia zdania... Po 3 latach bagna - musi ruszyć tym bardziej ze główny konkurent Emont... zupełnie sobie nie radzi.
Jest jeden bardzo pozytywny czynnik... Sypacz na 0,28 PLN się wysypał... Więc już nie ma komu oddawać akcji w cenach 0,2X... Czyżbyśmy witali już na stałe poziom 0,3X...?
Jeśli wytrzymamy tak do końca dzisiejszego dnia, to jutro już będzie dobrze...
Albo ktos leszczy zrobił w bambuko i skupował po 28 aby zarobić w kilka nid 3,5% co wydaje mi sie mało prawdopodobne albo...
to bylo kolejne przetasowanie w akcjonariacie - sądzac po strukturze nabywcow po 29 gr to bardziej prawdopodobne - i za niedlugo bedzie kolejne wybicie gdyz wytrawny gracz nie zadowoli sie tymi kilkoma procentami biorac pod uwage wyniki i portfel zamowien spolki
Ale obeserwuję akcje SSI od paru miesięcy i to, co mogę powiedzieć, to, że skończyła się era sypacza !!!
Sypacz = gość, co objął akcje pracownicze po 0,18 PLN (czy 0,17 PLN nie pamiętam, a nie chce mi się sprawdzać w tej chwili) i miał "prikaz" od Szefa, aby nie uwalić kursu poniżej 0,28 PLN.
Skończył właśnie sprzedaż. Teraz akcje są we właściwych rękach. Wiec kierunek MUSI być tylko jeden... :-)
Jak dla mnie: coraz bardziej możliwy jest scenariusz, iż na koniec czerwca mamy poziom 0,37 - 0,39 PLN.
WAŻNE: mam w portfelu troszkę akcji SSI, więc moje wypowiedzi nie są do końca obiektywne. Ale zdrowo-rozsądkowe. :-))))