• Nie wiem jak Wy ale ja... Autor: ~Jarko [87.206.49.*]
    Jeśli prezes nie przedstawi w ciągu miesiąca przekonującego mnie wyjaśnienia całej sytuacji to składam doniesienie do prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa.
    Jeśli kluczowy projekt wypuszcza się lekko z ręki to nie jest naturalne. Tym bardziej pan "sprytny" sprzedaje wcześniej znaczną część udziałów w spółce, więc jest podejrzenie że to wszystko było z góry zaplanowane.
  • Re: Nie wiem jak Wy ale ja... Autor: ~xxx [83.7.121.*]
    oczywiście,że było zaplanowane..... prokuratura musi dokładsnie sprawdzić kto objął udziały po DGA.... napewno są to osoby związane z rodzina pana prezesa Andrzeja Głowackiego, pani Anny Szymańskiej, pana Karkosika. Ttrzeba dokładnie sprawdzić kto to jest i jakie są zależności rodzinne.... osób które objęły udziały w BRASTERZE..... Straszne bydło !!!!
  • Re: Nie wiem jak Wy ale ja... Autor: ~Jarko [87.206.49.*]
    Sztuczna podbitka i wyjście głównych akcjonariuszy ze znacznej części udziałów a potem błyskawiczny zjazd z 10pln na 3pln nie jest normalne. I jeszcze na deser pozbycie się kluczowego projektu. Gdzie jest ten KNF co jakiegoś bidoka ścigało za obrót jedną akcją na Wasko a nie widzi przekrętów na milionowych transakcjach?
    To jest demokracja czy złodziejokracja?
  • Re: Nie wiem jak Wy ale ja... Autor: ~MM [83.15.174.*]
    Wczoraj wszedłem dziś wyszedłem PKC - syf - jak na dzisiaj 0 perspektyw, jest dużo innych ciekawszych spółek co najwaznijesze z pomysłami i perspektywami.
  • Re: Nie wiem jak Wy ale ja... Autor: ~obliczony [213.238.98.*]
    Dziękujemy za kapitał. Tacy dawcy też są potrzebni. Ile jest spółek w grupie? Która jest kluczowa? Która generowała tylko marzenia i koszty? Dlaczego sam DM BOS nie kupił wszystkich udziałów? Nie stać ich na to?

Bardzo dobrze, że DGA nie robiła za dawce kapitału. Reszta wspólników była przekonana, że znaleźli dojną krowę. Dadzą swoja kaskę to przeprowadzą następny etap badań. Będzie udany to mogą myśleć o sprzedaży produktu. A jak będzie nieudany? Jakoś brakuje chętnych do wyłożenia kaski. A może brakuje firm na NC? ;)
[x]
DGA 0,00% 23,60 2025-09-25 15:05:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.