• Kurs skoczy na pewno Autor: ~Emilio [86.170.22.*]
    Cena jaka jest teraz to smiech i zenada , ale wydaje mi sie ze wiem kiedy nastapi porzadny
    wzrost , to bedzie wtedy gdy zainteresuja sie ropkami wieksi gracze , na razie to drobne rybki ich wymiar widac po obrotach ,same nie wiedza co robic trzymac , sprzedac .
    Ale na gieldzie sa duze sumy i jesli natapi potwierdzenie w drugim kwartale pozytywnego tredu
    w finansach , podskocza obroty i cena . Juz kiedys widzialem pojedyncze zlecenia na kupno7777 akcji ropek i wiem ze sie to powtorzy , teraz co obstawiam to pelzajacy ruch w gore
    ale przyspieszenie bedzie po najblizszych dobrych niusach a na pewno po dobrym drugim kwartale .

Pozdrawiam
  • Re: Kurs skoczy na pewno Autor: habasit [79.185.153.*]
    a tu sie cały czas oddaje za darmo - co za ludzie
  • Re: Kurs skoczy na pewno Autor: ~olo [178.36.92.*]
    tu chyba jeden wywala bo równe paczuszki idą może nawet animator najpierw zbiera a potem oddaje bo nie chce mi się wierzyć że tak głupi ludzie są ........
  • Re: Kurs skoczy na pewno Autor: ~daros [89.72.6.*]
    Dnia 2011-06-08 o godz. 18:21 ~olo napisał(a):
    > tu chyba jeden wywala bo równe paczuszki idą może nawet
    > animator najpierw zbiera a potem oddaje bo nie chce mi się
    > wierzyć że tak głupi ludzie są ........

Ludzie są głupsi niż ci się wydaje, bo jak inaczej można nazwac to, że 2 lata temu sprzedawali na wyscigi KGHM po 20 zł, a dzisiaj na wyscigi kupują w okolicach 200 zł, albo w tym samym czasie oddawanie Amiki po 3,50 zł a dzisiaj kupowanie w okolicach 50 zł. Czy az tak bardzo zmieniła się sytuacja fundamentalna obu tych spółek na przestrzeni tych 2 lat ? Nie sadzę. Nazwałbym to raczej owczym pedem i głupotą. Zdecydowana wiekszośc ludzi kupuje jak drogo i sprzedaje gdy jest tanio.
  • Re: Kurs skoczy na pewno Autor: ~olo [178.36.89.*]
    Ci dalej swoje a wczoraj to wyglądało jakby ktoś jednak pozbywał się akcji na poziomie 14 50 co Wy na to?
  • Re: Kurs skoczy na pewno Autor: ~olo [178.36.89.*]
    no i znowu znalazł się idiota oddający za bezcen co za ludzie!!!!
  • Re: Kurs skoczy na pewno Autor: ~olo [178.36.109.*]
    no i na koniec zwalacz kursu ponownie się pojawił
  • Re: Kurs skoczy na pewno Autor: ~Emilio [81.156.178.*]
    Masz calkowita racje co do ludzi ich zakupow i sprzedazy .
    Mnie pociesza ze pojawiaja sie madrzejsi co kupuja troche wieksze ilosci 200-700 akcji odrazu
    i kurs jakby troche zaczal isc w gore (lekko pelznal).
    Problemem dla mnie jest co sklania tych ktorzy sprzedaja teraz , czy nerwy i strona mentalna
    czy drobne latanie budzetu z wiekszych pakietow (takie garstka z duzej kupki) bo merytorycznie to napewno blad , ta firma kiedy pokazala plus w najgorszym I kwartale zaskoczyla mnie i wierze
    ze bedzie kolejny plus w II kw, sa po bolesnych restrukturyzacjach , madrzejsi po nauczkach , i otwierajacym sie do nich mittalem czyli wszytko ku przyszlosci , ale tu masz calkowita racje ludzie rzuca sie na ropczyce jak cena zacznie powaznie drozec , czyli sierpniu wrzesniu

Pozdrawiam

Emilio
  • Re: Kurs skoczy na pewno Autor: habasit [78.88.221.*]
    ale nam dołują ten kurs
  • Re: Kurs skoczy na pewno Autor: ~XTX [77.237.3.*]
    Dnia 2011-06-11 o godz. 09:54 ~Emilio napisał(a):
    > Masz calkowita racje co do ludzi ich zakupow i sprzedazy
    > .
    Mnie pociesza ze pojawiaja sie madrzejsi co kupuja
    > troche wieksze ilosci 200-700 akcji odrazu
    i kurs jakby
    > troche zaczal isc w gore (lekko pelznal).
    Problemem dla
    > mnie jest co sklania tych ktorzy sprzedaja teraz , czy
    > nerwy i strona mentalna
    czy drobne latanie budzetu z
    > wiekszych pakietow (takie garstka z duzej kupki) bo
    > merytorycznie to napewno blad , ta firma kiedy pokazala
    > plus w najgorszym I kwartale zaskoczyla mnie i wierze
    ze
    > bedzie kolejny plus w II kw, sa po bolesnych
    > restrukturyzacjach , madrzejsi po nauczkach , i
    > otwierajacym sie do nich mittalem czyli wszytko ku
    > przyszlosci , ale tu masz calkowita racje ludzie rzuca sie
    > na ropczyce jak cena zacznie powaznie drozec , czyli
    > sierpniu wrzesniu

Pozdrawiam

Emilio

Trzeci kwartł będzie bardzo dobry,drugi jeszcze bez przełomu Ropczyce tak jak zresztą sporo firm z potencjałem do wzrostu są nie doceniane ,jest bardzo mało aktywnego kapitału,ale to jak zawsze się zmieni i będzie tak jak zawsze kupowanie akcji po dużo wyższych cenach .Pozdrawiam mądry akcjonariat na skrajnie Tanich Ropczycach.
[x]
ROPCZYCE -0,88% 22,60 2025-12-18 16:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.