• Po 15 czerwca Autor: ~u2 [89.228.220.*]
    zacznie się prawdziwe zainteresowanie i handel.Ruskie dostaną akcje po minimum 7 zł więc pewnie będą chcieli zarobić...a przejęcie otworzy oczy ostatnim sceptykom.
  • Re: Po 15 czerwca Autor: ~ufo [188.33.39.*]
    nie podniecaj sie. po wynikach tez miala byc jazda w gore. zamiast jazdy niech bedzie stabilny wzrost. Tak jak jest teraz.
  • Re: Po 15 czerwca Autor: ~u2 [89.228.220.*]
    Nie podniecam się a na koniec czerwca wyjeżdzam na 3 tygodnie i nie będę lukał na notowania.Też uważam że strzały po 20-30% są chore i do niczego dobrego nie prowadzą.Jestem zdumiony dlaczego przez ostatnie parę dni 11bit czyli( paru kolesi w jednym pokoju z paroma komputerami i grą na komórki)bez żadnego istotnego newsa z 12.50zł pociągneło na 18zł.Dzisiaj już dołują ale dzieciakom od gierek niewiele potrzeba aby zmarnować pieniądze.Oszołomy.
  • Re: Po 15 czerwca Autor: ~kier [83.28.70.*]
    Do kena, u2-wszystko jedno, ten ktoś ma dziesiątki nicków.
    nie pisałem wcale, że jest to kiepska firma jak odpisałeś mi na optimusie, tylko śmiałem się szyderczo z niskich obrotów,(czy tam wolumenu, jak to na NC często bywa. nie wiem nic o tym co się tu dzieje więc się nie wypowiadam. nie mamy o czym pisać zatem. swoją drogą mógłbyś przestać się wypowiadać cały czas na forum optimusa bo jest to już żenujące. nikt z nas nawet nie myśli wejść tu albo na inne spółki i wkurzać forumowiczów tak jak ty to robisz.
  • Re: Po 15 czerwca Autor: ~u2 [89.228.220.*]
    Kolego Kier na Optimusie nigdy nie poruszałem i nie zapodawałem nazwy tej firmy.Gram tam od miesiąca na spadkach przez co nie wyrażam się zbyt optymistycznie o tym producencie gier.To tyle a Wy mnie tu znależliście sami i nie znając specyfiki N.C. w sposób mało profesjonalny oceniacie(oceniasz) obecną sytuację.Tu jestem zapakowany i pomyślę o częściowej realizacji zysku przy wysokich dwucyfrowych poziomach.4-5 tysięcy akcji zostawię sobie na dłużej bo sądzę że spółka prędzej czy póżniej wejdzie na główny parkiet.O volumen się nie martw zwiększy się w stosownym czasie.
  • Re: Po 15 czerwca Autor: ~Niki [87.205.144.*]
    Ken, a jak przejęcia nie będzie? To co wtedy, powrót na 4 zeta, a może niżej.
  • Re: Po 15 czerwca Autor: ~ken [89.228.220.*]
    Niki nie obawiaj się o przejęcie i nie ekscytuj obecną sytuacją.To jest spółka z N.C. gdzie przy odrobinie zaangażowania można dowiedzieć się sporo.Nie nawiązuję w tym momencie do Fafika i jego korespondencji z Preziem.Są banalniejsze sposoby i sądżę że wiarygodne.Uwierz.Przygnało Cię tu z Optimusa jak myślę.Co jest lepsze wg. Ciebie-czekać na odrobienie strat czy czekać na poziomach śmiesznie niskich na zdecydowane wybicie.Ja znam odpowiedż.Wyluzuj i nie zwracaj uwagi na tą niecierpliwą dziecinadę oddającą parę akcji przy obecnym stanie rzeczy.No chyba że masz pomysł na coś innego na tym parkiecie.Pogrywam trochę na Veno,uciekłem w miarę dobrze z Bioerga i kombinuję na dołkach Optimusa.Tu natomiast zakotwiczyłem na dłużej z dobrą średnią w okolicach 5 zł. i zarobię w tym roku masę kasy.Mozesz jednak to negować i tyle.Ja wiem swoje i każdy wie swoje.Przegapiłem Grupę Psw ale co tam.Przemyśl obecną sytuację i wyciągnij wnioski.cześć.
  • do Ken U2 Autor: ~ufo [109.107.24.*]
    Poczytalem troche twoich komentarzy na innym forum. Wesolo :)

Rozumiem ze 1 spolka to BG a druga?
  • Re: Po 15 czerwca Autor: ~Niki [87.204.7.*]
    Cześć Ken. Ja podchodzę dość spokojnie te pieniądze nie są mi póki co niezbędne więc mogę pozimować. Jestem na Runciom i Easy Call (tu chyba powoli będę jeszcze dobierał bo szoruje brzuchem po dnie). Obie te spółki mają b. małe ff. W perspektywie dłuższej myślę, że ciekawszy może być Runicom, choć ryzyko duże. Ale jak to mówią jest ryzyko jest zabawa :-). Zajrzałem na Optka, widzę, że nie odpuszczasz. Ja zabrałem się stamtąd w okolicach tego "cudownego fixing'u" jako poszło 600 kilo po 8,93. Wielu jest tam mocno rozczarowanych, że news o Xbox'ie (jakby nie był "prawie" znany oficjalnie wcześniej) i targi i...nic. Może coś pod wyniki się ukręci, choć i tu mam swoje przemyślenia, ale to już inny temat.
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.