Dlaczego trzymacie akcje na uwięzi? Mój worek poszerzony, ale ktoś mi wybiera akcje. Ciekawe kto?
Przyznać mi się tu zaraz bo wywalę co mam i kurs sięgnie 40gr i dvd-a zacznie zbierać :).
Czekam do jutra...
Bez przesady, wystarczy stać o grosz wyżej od średniej dziennej i wpadnie bez problemu. Sypacz chyba dziennie ma zadanie jakieś 10k papierka wysypać.
Poniżej i tak zbiera zbieracz, więc może nie wpaść, chyba że zostanie chwilowo zasypany, ale to się zdarzyło dopiero chyba ze dwa razy. Poniżej 0,7 nie ma sensu stać.
Zarząd Spółki Fabryka Formy S.A. informuje, że Zarząd Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. postanowił Uchwałą nr 373/2011 z dnia 25.03.2011 wprowadzić do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect:
a) 2.550.000 (dwa miliony pięćset pięćdziesiąt tysięcy) akcji serii B,
b) 7.085.020 (siedem milionów osiemdziesiąt pięć tysięcy dwadzieścia) akcji serii C,
c) 2.100.000 (dwa miliony sto tysięcy) akcji serii D i 2.100.000 (dwa miliony sto tysięcy) praw do akcji zwykłych na okaziciela serii D spółki FABRYKA FORMY S.A. o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda.