INFA coraz lepsze... dofinansowanie 0,250 mln, spółka zatwierdzona przez fundusz do etapu preinkubacji, co da dużą kasę dofinnansowania!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po drugie akcji na sprzedaży z każdym dniem jest mniej.... papier mocno skupowany!!!!!!!!!
Dzisiaj zamkniemy siępowyżej 1 pln, moze to być nawet 1,10 pln!!!!!!!!!
Jeśli chodzi o moją wypowiedź to z takimi oszołomami to zajdziemy do d..py maryni. Zobaczyli rónoważenie wczoraj na fixie i dzisiaj rano, że ktoś kolejkę sprawdzał i naganiają, że odpał i gdzie ten odpał?
Ja myślę, że oni mają jakąś dziwną nową taktykę i grają na zwałę realizując stratę.
W przeciwnym wypadku to pewnie był jakiś szczęściarz który kupił po 0,8
Prognoza 2,2 mln, ale pewnie bedzie około 3 mln!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grempco powinno chodzić po minimum 2 pln!!!!!!!!!!!, jak nie więcej!!!!!!!!!!!!!
Mało akcji FF, powinno już dawno wywyndowac akcje na odpowiednie poziomy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak policzyć zysk EBITDA z prognoz to w sumie z trzech spółek zysk wynosi 5,4 mln zlotych, i do czego by nie odnosić, do kapitalizacji 25% (czyli jednoroczny zysk to 1/4 całej wartości firmy), do przychodów 20%, wskaźniki są naprawdę dobre
cierpliwie czekamy
Tak to, że ci co mieli kupić to już maja. Reszta nie wie co to za spółka. Grubych inwestorów jest mniej na NewConnect ze względu na mniejszą płynność. Większość to spekula i daytraderzy którzy często nie wiedzą co kupują. Wchodzą kiedy spółka zaczyna rosnąć i dostają owczego pędu. Kupują nawet przy trzydziestoprocentowym wzroście. Gruby powoli zbiera i tak samo sprzedaje. Drobny w tym czasie traci cierpliwość i wiercąc się jak kot z pęcherzem zastanawia co zrobić ze swoim pakietem tysiąca akcji. W końcu sprzedaje ze stratą nawet dobrą spółkę bo rośnie coś innego a on ma tylko to w portfelu. Tak skacze i skacze i . . . często naskacze. To moja osobista opinia i nie należy się nią w żaden sposób sugerować przy podejmowaniu jakichkolwiek decyzji.
Prawda taka że tu często gęsto animator sam kupuje a po za tym zero transakcji. A drobnych na palcach ręki jest bo kto chce kisić kase w takim gniocie, który nie wiadomo kiedy ruszy i czy w ogóle. A zapakowani siedzą bo co mają zrobić jak są w plecy i nie ma komu sprzedać.
Zastanawia mnie czemu zaglądają tu i skamlą ci których losy spółki niby wcale nie interesują ? Czyżby jednak w wypisywaniu takich tekstów mieli jakiś interes ? Ciepło jest to wiadereczko i do piaskownicy ! Tam jest odpowiednie miejsce.