• hehe Autor: ~art [91.222.119.*]
    papierek zaczyna smakowac
  • Re: hehe Autor: ~reuters [178.235.170.*]
    Najlepiej im będzie smakował po 20, 30, ......PLN:-)
  • Re: hehe Autor: ~Niki [87.205.195.*]
    Pozwól, że zapytam: co Twoim zdaniem będzie podstawą wzrostu kursu o ponad 300% (20 zł) lub blisko 500% od obecnej ceny?
  • Re: hehe Autor: ~ajaj [91.121.145.*]
    Może ja odpowiem :-)

Podstawy to są od dawna, już dziś spółka powinna chodzić po min 15 zł, a nie to co jest teraz. To są zwykłe jajca na naszej banana, gdzie spółki z przychodami sklepiku osiedlowego są wyceniane na kilkadziesiąt baniek.
    Tutaj masz realne fundamenty i olbrzymie perspektywy.
    Praktycznie przejęcie RusOil już jest przesądzone, kwestia tylko, za ile sprzedadzą akcje i ile wpłynie do kasy spółki na dalszy rozwój.
    Mamy trzy firmy dochodowe z możliwością skokowego wzrostu przychodów i generacji zysku netto, wszystko ładnie wyjdzie w raporcie skonsolidowanym jak się ukaże, jakim majątkiem spółka operuje i niektórym dopiero oczy się otworzą i zaczną brać, ale penie już wtedy poziomy będą zdecydowanie wyższe. Teraz jest czas na spokojne zbieranie tego co pozostało, a wiele tego już nie ma.
    Karnet zleceń po prawej praktycznie puściutki, wystarczy jedno silne uderzenie i zblokowanie kursu na widełkach przez kilka dni i tyle w tym temacie. Jeśli chcesz wiedziec więcej, to niestety już sam musisz dogłębnie to przeanalizować, nikt nie będzie gotowców na tacy podawał.
    Na przykład przyszłe przychody i zysk netto spółki. Przelicz zysk za 2010 rok i podziel przez ilość akcji wtedy dowiesz się ile przypada zysku na 1 akcję. Porównaj z branżą i innymi spółkami z rynku głównego, nie mówiąc już o porównaniu ze spółkami z NC.

Jak wiadomo, na giełdzie kupuje się przyszłość. Perspektywy rozwojowe Fesenko (poczytaj to się dowiesz, wiele razy już było o tym pisane), o Rus Oil zbyt dużo na razie nie wiadomo, ale myślę, że będzie podobny potancjał do Fesenko.

Jak już poczytasz i się dowiesz o możliwościach, da to jakiś obraz o przyszłych przychodach i zyskach.

Dajmy na to BG zarobi 8 baniek w 2012 , 14 baniek w 2013, to po ile będzie chodził po 8 PLN?!

Ja mogę sprzedać i za 5 lat mi się nie spieszy
  • Re: hehe Autor: ~Niki [87.205.195.*]
    Dzięki wielkie. A czy możesz wskazać miejsce gdzie było pisane o perspektywach rozwojowych Fasenko? Może jakiś link byś podesłał.
  • Re: hehe Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Przeczytaj sobie chociażby ostatni raport za I qwr. Wszystkie załączniki. Tam się doczytasz ile teraz przedabiają, a ile mogą przerabiać w przyszłości.

• Re: hehe Autor: ~art [91.222.119.*]
    ja swój nie wywalam wcześniej niż 43,6 PLN
    Do walnego zostało 6 sesji.....przejęcie Rus Oil będzie i okaże się wtedy za ile. 7 PLN za akcję to minimum, jak stawiam jednak, że akcje wycenią na minimum 10 PLN.

Tak mi się wydaje....

Ja nie oddaje poniżej 70 PLN!
  • Re: hehe Autor: ~Durnie [83.9.187.*]
    i głupcy
  • Re: hehe Autor: ~kla [77.253.134.*]
    Ja z moim pakiecikiem ponad 4 kola ustawiłem się na 42 ):
  • Re: hehe Autor: ~Durnie [83.9.187.*]
    Dzisiaj dojdzie do 7.0
  • Re: hehe Autor: ~kla [81.210.37.*]
    6,70
  • Re: hehe Autor: ~ajaj [91.121.145.*]
    WIG-Ukrain +1.4% top 1 dziś ze wskaźników na GPW, a Broad jakby nie patrzeć chcąc nie chcąc ma coś wspólnego z Ukrainą.
  • Re: hehe Autor: ~art [82.177.194.*]
    zara bendom wyścigi
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.