Wiesz dobrze ss, że jak zwykle nie wiesz co mówisz!!
Ja i pampersy.....to dobre dla graczy wd...czy! Przecież wiesz, że ze mną jest inaczej!!!
No dobra..już cię nie wq..wiam!!! Pochwalę sie jak biznes plan zrealizuję!!! :-)))
Ale wtydy to już cie chyba na maksa wq...wię!!!! :-)))
Dnia 2011-06-07 o godz. 17:21 ~mózio wesolutki napisał(a):
> A u nas na ERGu...po 10 dniach totalnej nudy i
> higienicznego wybijania jelenia....dzisiaj
weselej i
> powoli nastrój..hehehe... się zmienia!!!
W ciągu tych 10dni papierek (ERG) się sporo odchudził... ale dzisiaj faktycznie ładnie kończy dzień.
do endo Autor: ~mózio z wychłodzonym [93.154.179.*]
No tak odchudził się dla chudych...ale dla tych co spokojnie we właściwym czasie kupili i nie zamierzają sprzedawać zanim inwestycja biznes planu nie zrealizuje....to te szarpanki żadnego znaczenia nie mają!!. Tylko, że tego ni w ząb nie łapią tacy co namietnię kilku dniowo grają!!!
No dobra...jak zwykle nie wiesz co jest grane!?. Ja Nie ...jak ty to nazwałeś "wyskoczyłem",
bo jak już pisałem...ja nie wskakuję i wyskakuje tylko inwestuje! A zatem skoro wiem, że więcej zarobię to pozycji nie zamykam! Ja mam czas...ja poczekam!!! :-))
A ty ...skoroś taki jurny możesz sobie wskakiwać i wyskakiwać..a najlepiej na swojej babie potrenować!!!
Tacy gamonie najbardziej mnie bawią! Jak można mieć w portfelu śmieci!?
Jesteś facet... zaiste kabareciarz!???? Gentelman ma w portfelu..tylko grubasy, choć o nich publicznie nie rozprawia! Więc albo jestes debil, co zbieraniem śmieci się zajmuje...albo sorry
pokaźnej parti sprawnych szarych ci brakuje! Nie p...ol framazonów....tylko skoro nie potrafisz inwestować, to wszystko w pizdu sprzedaj i na dziwki wydaj! Będziesz miał za kilka lat, jako stary pryk o czym opowiadać!!!
Widzę kolego, że mnie wyraźnie nie doceniasz! Ja naprawdę mam z czego żyć i za co do woli pyfkować! Lubię też ogniste bryczki i frywolne laseczki! Ale wszystko to marność nad marnościami, bo najbardziej uwielbiam być tu razem z wami i słuchać o czym rozprawiacie i jakie dylematy inwestycyjne macie! Taka psychologia tłumu..wierz mi pozwala mi trudne czasy przetrwać!!! Bo nad czym się tu do ...uje nędzy...zachwycać...czym podniecać!?
W dniu dzisiejszym obserwujemy sypacza na poziomie 13,00. Co ciekawe po drugiej stronie arkusza ktoś wciąga okrągłe pakiety. Wygląda to na przekładanie z kieszeni do kieszeni. Cała operacja ma wpływ na obroty, które osiągnęły już ponad 1mln.
skoro mozio robi to cały czas to czemu ss tego zabraniać?
co prawda mozio vel observer/marysia/darek/mosze itd nauczył się używać różnych ip, ale nie bądźmy zbyt surowi, ss dopiero się zaczyna;D