Tym razem spadek odbywa się przy spokojnym rynku, dlatego zjazd będzie bardzo bolesny.
9 groszy już niedługo. Niestety.
Kto mnie zna, ten wie, że raczej się nie mylę.
Ach i jeszcze jedno - to, że spadnie na 9 groszy to wcale nie znaczy, że nie może spaść niżej. Może, a jeżeli może to śródsesyjnie napewno spadnie.
sorry
ale nie słuchajcie takich pierdół
spółka pokazuje rekordowe zyski (za 2011 planują 3 mln) a Ty naganiasz na sprzedawanie
nie dajcie się ogłupić
nie naganiam na wzrosty ale pomyście sami
spółka zdrowa, rozwijająca się
to będzie kiedyś hit GPW !!!
z tym, że słaba - zgoda, ale Twoje przewidywania mocno nietrafne, a wręcz było odwrotnie. Pamiętasz chyba Twoje "spory" z Donkiem. Raczej nie miałeś racji
Z tego co pamiętam, to Donek przyznał mi rację, a i prognozy moje, nie dośc, że bardzo trafne to ciągle aktualne.
Zresztą o czym tu pisać - spójrz na kurs (wieloletni) Ergisa - i powiedz, kiedy w ostatnich latach można było na nim zarobić?
Panie REDAKTORZE nie chce mi sie wklejać tutaj Pana proroctw odnosnie ERGIE-u, ale miał byc po 80 gr a jest po 2,6 teraz. A gdy wypisywał Pan te posty był 3-4ziła w zaokrągleniu. POzdrawiam
Nie mam pojęcia kto sprzedaje za takie psie pieniądze, tym bardziej, że prezes podał
http://www.newconnect.pl/index.php?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=LUG&id=15593&id_tr=1
Pozdrawiam
Nie wiele się zmienia.Wywalanie idzie jak po grudzie.Nadal brakuje dynamiki koniecznej do nabrania minimum przekonania,że jest szansa na jakiś szybki zarobek.Przydałoby się więcej szacunku dla kupującego skłonnego zaryzykować !
Dokupiłem dziś troszkę po 15 gr, ustawiłem sie też na 14gr (250k), ale "mądrala" który cały czas trzymał 500k po 16gr na końcówke przeszedł na 15gr, coś się będzie działo(mam nadzieję), bo mie w domu zabiją :(