• IPO-poniedziałek:)) Autor: ~LUCKY [160.83.30.*]
    Witam
    Jak ja lubiie poniedziałki, nowy tydzień nowe mozliwości:))!!!!
    Jak uważacie dlaczego obroty zmalały?
    Ja uważam że gruby co miał wsiąść już zaparkował i teraz powoli stabilnie bedzie papierek rósł w siłę:))
  • Re: IPO-poniedziałek:)) Autor: ~myk [83.10.231.*]
    klasyczny przykład w jaki sposób pociesza się ubrany schizofrenik

:-)
  • PRAWDA o MNIE Autor: ~myk. [46.204.116.*]
    wybaczcie mi jestem schizofremikiem i nie wiem co pisze mam kilka loginów i obrażam innych , przepraszam bo nie wiem co robie, lekarz mówi że to wina lat dziecinstwa mama mnie biła i dzieci w szkole kanapki zabierali!! przez co się moczyłem w nocy! jak kogoś obrażę to przepraszam bo nie wiem co piszę
  • Re: PRAWDA o MNIE Autor: ~komendant [67.159.5.*]
    grubo :)
  • schizofrenicy )))))) Autor: ~myk [83.10.213.*]
    pamiętajcie 1,60 pada i na nic zdadzą się wasze marne próby podrabiania moich wypowiedzi

:-)
  • do myk Autor: ~LUCKY [46.204.30.*]
    szkoda mi Cie gościu, pewnie sam uważasz ze sie ubrałeś i teraz narzekarz ale spokojnie zarobisz i ty.
    A o Nasze pieniądze się nie martw -był kiedyś taki facet w kulturze rastafarian - nazwyał się Bob Marley i on spiewał Don't worry be happy
  • jeszcze Autor: ~myk [83.10.221.*]
    nie słyszałem żeby jakiś schizofrenik miał pieniadze :-)

więc martwienie się o pieniadze których nie masz to absurd :-):-)

1,60 pada

a ty skacz schozolu z wieżowca na pusty łeb
  • Re: jeszcze Autor: ~Ghostdog [91.94.203.*]
    No no ale z Ciebie gosc kolego jedyne czego sie nauczyles w zyciu to obrazac innych i to do tego bez watpienia madrzejszych od Ciebie myku. Prawda schizofremia straszna choroba, jak nie wierzysz ze schizofrmik moze byc bogaty to sprawdz ilu laureatow Nagrody Nobla na nia chorowalo. Wiesz co jest gorsze pd tej choroby ktor de facto jest uleczalna tzw debilizm czyli IQ ponizej 50punktow, Ty jestes doskonalym przykladem osobnika o IQ ponizej 50. Musze przyznac ze rzadko bardzo rzadko mozna sptakac kogos tak glupiego dlatego obcowanie z Toba myku traktuje jako nie maly zasczyt w koncu jestes taki wyjatkowy. Popisz cos jeszcze moze i ja dostane Nagrode Nobla za studium nad najglupszym inwestorem gieldowym w historii rynkow kapitalowych.

• do myk Autor: ~LUCKY [178.181.40.*]
    pusty łeb to masz ty, chciałbyś kiedyś w życiu osiągnąc tyle w nauce co ja, jeśli chodzi o moje pieniądze to sie nie martw jak bys zaczął odkładać dzis na emeryturę to może dorobisz sie moich pieniędzy. A jeśli chodzi o obażanie ludzi to zapewne tylko to w życiu potrafisz. Ghot miał racje odemnie ma nobla!!!
[x]
ELQ 1,72% 3,54 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.