• Do sartan Autor: ~edi [91.94.124.*]
    Odpowiadam ci na to co napieałeś na parkiecie. A co ty myślisz że w dzień dostaną taki kredyt, głupi kredyt hipoteczny na mieszkanie czy dom dla prywatnej osoby, udzielenie trwa kilka tygodni. Po drugie mogą rozmawiać z kilkoma bankami i wybrać ten który lepsze warunki przedstawi, co nie oznacza że wszystkie banki chcą im udzielić i biją się o udzielenie im.
  • Re: Do sartan Autor: ~bolo [95.51.7.*]
    racja, umowę przedwstępną aneksem wydłużyli o 1 miesiąc w stosunku do pierwotnego (czyli z zapasem mają czas do 15go lipca, pierwotnie było do 15go czerwca), bo tego typu tematy kredytowe niestety trwają długo i są robione w centrali a nie w oddzialele....
  • Re: Do sartan Autor: ~sartan [79.187.151.*]
    jak tam napisałem to tam odpisuj ;-) a tak na poważnie to kredyt hipoteczne załatwiałem dłużej niż oni jak na razie więc mnie to nie rusza. Ale ciśnienie wzrasta co może skłaniać do nerwowych ruchów. Sprawę scalenia akcji mamy wyjaśnioną więc tym nie ma co się podniecać. Teraz prowadzą już rozmowy z czterema bankami, a wcześniej było z trzema.
  • Re: Do sartan Autor: ~edi [91.94.124.*]
    Teraz odpisałem na parkiecie pod nickiem joeee na parkiecie kognorowi. Bo taki mam tam zarejestrowany. A odpisałem jemu tam bo mam uczulenie na tego gościa. I więcej nie będe tam pisał bo przeważnie piszę z telefonu. Zalogowanie i napiasnie za długo się ładują.
  • Re: Do sartan Autor: ~maniek [91.192.88.*]
    Skąd masz takie info że prowadzą z czterema, a wcześniej z trzema ???
[x]
ARTEFE -50,00% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.