Ponawiam swoje studia na temat najlepszych spółek i w ramach promocji wklejam na wątkach każdej z tych 15 najlepszych.
NewConect-spółki z największym przyrostem zysku w 2010 roku!!!
Wziąłem pod uwagę tylko te spółki,które wypracowały za 2010 rok zysk netto powyżej 40 000 zł.Kilka spółek nie mogłem znależć raportu rocznego i pominąłem je np. Nicogames,11bit,Tromedia.Podaję w kolejności przychód,zysk netto za 2010,zysk netto za 2009,procent wzrostu zysku do roku poprzedniego.Podaję je w kolejności alfabetycznej aby nie być stronniczym.
Wiem,że jest jeszcze kilka dobrych spółek ale nie ma raportu rocznego.
Pierwsza trójka jak na razie to REMEDIS 2831% wzrost zysk,HEFAL 902% wzrost zysk i GPH 776% wzrost zysk.
Fajna lektura. Dzieki. Moim zdaniem bardziej niz wzrost r/r liczy sie aktualna C/ZO oraz przyszla. Jezeli firmy zarabiaja malo, badz wychodza na prosta to osiagniecie kilkaset % to zadna sztuka. Dzis 10 zl jutro 1000 zł. % piekne, a spolka dalej na pograniczu oplacalnosci.
Dokladnie nie podales najwazniejszych wskaznikow ktore sa bardziej miarodajne, oraz ff/ilosci akcji.
A co do BDG mowcie co chcecie ale wydaje mi sie ze ktos sie pozbywa wiekszego pakietu
od kilku dni jest wywalane po 500 akcji jak znajdzie sie cos tylko na kupnie
Myslisz ze spadnie nizej? C/ZO ma 3. SZOK. Jednak czy wlasnie teraz nie zacznei sie osuwac? Nim zbuduja i sprzedadza to troche minie. Rosja to troche ryzykowny temat. Pakowac tyle akcji w jednego konia (WIL) galopujacego na wschod to chyba dosc ryzykowny pomysl?
Jestes w Epigonie? Orientujesz sie o co chodzi z tymi akcjami od komornika?