• Artefe - Żwirownia Autor: ~AndrzejS [78.8.35.*]
    Mam pytanie do grona forumowiczów
    Skąd Artefe będzie miało wkład własny 3-3,5 mln zł?
    Umowa ma być zawarta do około 15.06.2011 z opcją + 1miesiąc.
    Z raportów jakie przedstawiają nie wynika że posiadają taką kwotę.
    Emisji akcji raczej nie zdążą przeprowadzić. Zatem skąd wezmą te pieniądze?

Jeśli się mylę (a w tym przypadku chciałbym się mylić) proszę o sprostowanie.
    Pozdrawiam
  • Re: Artefe - Żwirownia Autor: ~jaro [83.10.249.*]
    odpowiedz jest w infach w 2 musisz je połączyć i bedziesz znał odpowiedz

NO trzeba je jeszcze znależ --ale to chyba umiesz

WYBACZ ALE JAK TERAZ ZADAJESZ TAKIE PYTANIE??

Troche dziwne ze inwestujesz w spółke i nie wiesz - nie można podać wszystkiego na tacy

tym bardziej ze jest okazja zakupowa teraz przy tej cenie i inni czekają już długo

poszukaj i znajdziesz - gwarantuje lub zadzwon lub napisz do spółki

• Re: Artefe - Żwirownia Autor: ~AndrzejS [78.8.35.*]
    Dzięki za odpowiedź.
    Infa oczywiście znalazłem. Czytałem je wcześniej, ale "oczywistej odpowiedni" nie ma.
    Obecna cena 0,07 jestg ceną po której nabyłem akcję artefe przed "pierwszym" wybiciem.
    Czekam na info o kupnie żwirownie, ale im dłużej czekam tym bardziej zaczynam szukać dziury w całym. Stąd było moje pytanie. Po ponownym przeanalizowaniu sytaucji i połaczeniu kilku faktów - zostaje na Artefe.

Pozdrawiam all
  • Re: Artefe - Żwirownia Autor: ~jaro [83.29.8.*]
    Dnia 2011-06-05 o godz. 19:06 ~AndrzejS napisał(a):
    > Dzięki za odpowiedź.
    Infa oczywiście znalazłem. Czytałem je

Pozdrawiam all

TO DOBRZE -może powinneś wyluzować troche

nie dziw się teraz wieksza polowa zmieniła się akcjonariatu i nie wszystko mozna pisać tak otwarcie było by to nie fer do INNYCH CO KUPILI PO 8=9 GR

DLATEGO -polecam Ci tez forum parkietu - tam możesz pogadać tez na PW

Z INNYMI akcjonariuszami

• Re: Artefe - Żwirownia Autor: ~warui [89.74.185.*]
    do ~AndrzejS [78.8.35.*]

tu znajdziesz odpowiedź na zadane pytanie.

http://www.newconnect.pl/?page=raporty_spolek_EBI&login=&id_tr=&ncc_index=ART

pozdro all
  • Re: Artefe - Żwirownia Autor: ~bolo [95.51.7.*]
    1/ mają uchwaloną serię C z której ktoś wziął ponad rok temu niewielką część a resztę zarząd może w każdej chwili komuś zgolić (zapewne nie przypadkowemu)
    2/ mają sporo w należnościach krótkoterminowych (bilans)
    3/ ostatnie wyniki były 16 maja na koniec I kwartału, nie wiadomo ile z tych należności zeszło na dzień dzisiejszy
    4/ 1,5 mln mają w dwóch kontraktach, które się teraz fakturują a nakłądy ponieśli wcześniej, więc to czysty osad
  • Re: Artefe - Żwirownia Autor: ~aaaaa [95.49.196.*]
    ta zwirownia to jak kura znoszaca zlote jaja. to bedzie gigantyczny zysk.
  • Re: Artefe - Żwirownia Autor: ~ss [79.163.148.*]
    a kto powiedział że oni będą wydobywać żwir? prędzej sprzedadzą żwirownię komuś albo zrobią podział firmy jak to mają w planach i będzie niezły wałek. chciałbym się mylić ...........
  • Re: Artefe - Żwirownia Autor: ~Sartan [77.255.180.*]
    Kolego spółki S.A. nie można od tak sobie podzielić i tyle. Więc nie pisz głupot.
  • Re: Artefe - Żwirownia Autor: ~bolo [95.51.7.*]
    racaj, poza tym nawet jak wydzielą działalność teletechniczną i wydobycie żwirów do spółek zależnych to będą w nich mieli 100% akcji, więc wychodzi na to samo, a nawet chyba tak jest lepiej bo i tak robiliby bilans skonsolidowany, a z bilansów cząstkowych byłoby widać jaka jest rentowność poszczególnych branż działalności.
  • Re: Artefe - Żwirownia Autor: ~SS [83.13.45.*]
    WYDZIELIĆ SPÓŁKĘ ZALEŻNĄ ŻADNA SZUKA SPRZEDAĆ JĄ ZA GROSZE SZWAGROGI , KOLEDZE CZY TEŚCIOWEJ BUŁKA Z MASŁEM
  • Re: Artefe - Żwirownia Autor: ~edi [79.162.51.*]
    Napisz po ile chcesz kupić, a nie piszesz takie głupoty o sprzedaniu szwagrowi.
  • Re: Artefe - Żwirownia Autor: ~INFO drukują!!!!!!!! [91.212.223.*]
    Czujęnosem , że siedzą i szykująnam INFO , dotyczącej pzyskania kredytu i umowy kupna Żwirowni!!!
    Oj pięknie!!!!!!!!!
    Najpierw 0,20 pln, a potem powyżej 0,50 pln!!!!!!!!!!
  • Re: Artefe - Żwirownia Autor: ~Sartan [79.187.151.*]
    Info infem ale wspinaczka nie będzie łatwa. Sporo trzeba akcji będzie odbierać. Czytając fora można być pewnym, że jak dojedziemy do 0,20 co pewnie będzie już sukcesem to wtedy będzie szansa na wyższe poziomy. Tak czy inaczej też liczę, że rozmowy zakończą przed 16 czerwca.
  • Re: Artefe - Żwirownia Autor: ~15.06.2011!!!!!!!!!! [91.212.223.*]
    15.06.1011 już niebawem!!
    Radzę dobierać papiera.... wszystko idzie zgodnie z PLANEM!!!!!!
    INFO w druku!!!!!!!!!!!!!!
    Zacznie sięrobić ruch na papierze, to na 0,08 i wyżej raz dwa zniknąoferty sprzedaży!!!!!!!!!!
[x]
ARTEFE -50,00% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.