Mam pytanie do grona forumowiczów
Skąd Artefe będzie miało wkład własny 3-3,5 mln zł?
Umowa ma być zawarta do około 15.06.2011 z opcją + 1miesiąc.
Z raportów jakie przedstawiają nie wynika że posiadają taką kwotę.
Emisji akcji raczej nie zdążą przeprowadzić. Zatem skąd wezmą te pieniądze?
Jeśli się mylę (a w tym przypadku chciałbym się mylić) proszę o sprostowanie.
Pozdrawiam
Dzięki za odpowiedź.
Infa oczywiście znalazłem. Czytałem je wcześniej, ale "oczywistej odpowiedni" nie ma.
Obecna cena 0,07 jestg ceną po której nabyłem akcję artefe przed "pierwszym" wybiciem.
Czekam na info o kupnie żwirownie, ale im dłużej czekam tym bardziej zaczynam szukać dziury w całym. Stąd było moje pytanie. Po ponownym przeanalizowaniu sytaucji i połaczeniu kilku faktów - zostaje na Artefe.
1/ mają uchwaloną serię C z której ktoś wziął ponad rok temu niewielką część a resztę zarząd może w każdej chwili komuś zgolić (zapewne nie przypadkowemu)
2/ mają sporo w należnościach krótkoterminowych (bilans)
3/ ostatnie wyniki były 16 maja na koniec I kwartału, nie wiadomo ile z tych należności zeszło na dzień dzisiejszy
4/ 1,5 mln mają w dwóch kontraktach, które się teraz fakturują a nakłądy ponieśli wcześniej, więc to czysty osad
a kto powiedział że oni będą wydobywać żwir? prędzej sprzedadzą żwirownię komuś albo zrobią podział firmy jak to mają w planach i będzie niezły wałek. chciałbym się mylić ...........
racaj, poza tym nawet jak wydzielą działalność teletechniczną i wydobycie żwirów do spółek zależnych to będą w nich mieli 100% akcji, więc wychodzi na to samo, a nawet chyba tak jest lepiej bo i tak robiliby bilans skonsolidowany, a z bilansów cząstkowych byłoby widać jaka jest rentowność poszczególnych branż działalności.
Czujęnosem , że siedzą i szykująnam INFO , dotyczącej pzyskania kredytu i umowy kupna Żwirowni!!!
Oj pięknie!!!!!!!!!
Najpierw 0,20 pln, a potem powyżej 0,50 pln!!!!!!!!!!
Info infem ale wspinaczka nie będzie łatwa. Sporo trzeba akcji będzie odbierać. Czytając fora można być pewnym, że jak dojedziemy do 0,20 co pewnie będzie już sukcesem to wtedy będzie szansa na wyższe poziomy. Tak czy inaczej też liczę, że rozmowy zakończą przed 16 czerwca.
15.06.1011 już niebawem!!
Radzę dobierać papiera.... wszystko idzie zgodnie z PLANEM!!!!!!
INFO w druku!!!!!!!!!!!!!!
Zacznie sięrobić ruch na papierze, to na 0,08 i wyżej raz dwa zniknąoferty sprzedaży!!!!!!!!!!