• co sie stanie? Autor: ~kazik [77.113.242.*]
    posiadam 200tys akcji po 6gr.Ile bede mial po scaleniu i po ile?Czy strace kase?
  • Re: co sie stanie? Autor: ~Borys [46.204.87.*]
    Podziel sobie przez 20 a cenę pomnoz przez 20
  • Re: co sie stanie? Autor: czysty [89.74.36.*]
    Zanim nastąpi scalenie to potrwa długo,najpierw muszą zatwierdzić na NWZA o ile zatwierdzą, potem cała procedura,rejestracja przez sąd itd. Praktycznie jeśli by tak miało byś to nie prędzej niż wrzesień/październik a do tego czasu info ,wyniki za II kw. z uwzględnionym zyskiem z kontraktów.
    Dodam że to jedna z niewielu spółek na poziomie 7/8 gr co wykazuje zyski i pozytywne infa:)
    Zobaczymy co przyniesie przyszły tydzień po takiej informacji.
  • Re: co sie stanie? Autor: ~luciano [62.61.37.*]
    nic nie stracisz bedziesz mial tyle samo na rachunku tylko akcji mniej bo wiekszy nominal
  • Re: co sie stanie? Autor: kognor [79.184.152.*]
    Dnia 2011-06-04 o godz. 11:10 ~kazik napisał(a):
    > posiadam 200tys akcji po 6gr.Ile bede mial po scaleniu i po
    > ile?Czy strace kase?

ja miałem po 5 i 6,ktoś je ma dawno po 9 i 10 !,na ile czekałeś w tym podejściu?na 60 groni?,oddasz je tatusiowi kognorowi po 6 groni i stracisz na prowizji,bo d.pa z ciebie a nie gracz !! hahahahahahahaha !!!
  • Re: co sie stanie? Autor: gienek_odkurzacz [89.74.152.*]
    bla bla bla! jestem pewien, że dalej trzymasz papier i srasz w gacie, żeby nie spadło do takiego poziomu, o którym wspominasz...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.28.0.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: czysty [89.74.36.*]
    Gienek poszło info i nagle pojawiasz się z panikującymi tekstami, gdzie byłeś wcześniej,nagle olśniewasz wiedzą i co tym zmienisz
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: gienek_odkurzacz [89.74.152.*]
    dla twojej wiadomości: papier posiadam od lutego, średnia 6gr. i nie zamierzam zmieniać stanu posiadania w najbliższym czasie

wskaż mi proszę, w którym moim tekście panikuję, bo jakoś tego nie dostrzegam?

i nic nie zamierzam zmieniać - piszę bzdury, jak każdy na tym forum
[x]
ARTEFE -50,00% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.