• zapytanie Autor: ~kogucik [178.37.3.*]
    o co wlasciwwie tu chodzi po tym walnym niech ktos moze to w skrocie wyjasmic jaki bieg zdarzen ma byc?
  • Re: zapytanie Autor: ~fly [83.145.186.*]
    kazda spólka akcyjna robi walne więc o co chodzi? normalna sprawa
  • Re: zapytanie Autor: ~mpm [89.76.93.*]
    a nic nie będzie normalne ZWZA i tyle:
    1. Otwarcie obrad
    2. Wybór przewodniczącego ZWZA
    3. Stwierdzenie prawidłowości zwołania ZWZA i jego zdolności do podejmowania uchwał
    4. Podjęcie uchwały o odstąpieniu od wyboru komisji skrutacyjnej
    5. Przyjęcie porządku obrad
    6. Rozpatrzenie i zatwierdzenie regulaminu Rady Nadzorczej
    7. Rozpatrzenie i zatwierdzenie sprawozdania finansowego Spółki za rok 2010
    8. Rozpatrzenie i zatwierdzenie sprawozdania Zarządu Spółki za rok 2010
    9. Rozpatrzenie sprawozdania Rady Nadzorczej z działalności w roku 2010 i wyników oceny sprawozdania Zarządu z działalności Spółki w roku 2010, sprawozdania finansowego Spółki w roku 2010 oraz wniosku Zarządu co do podziału zysku na Spółki za rok obrotowy 2010
    10. Podjęcie uchwały w sprawie udzielenia absolutorium Panu Maciej Król - Prezesowi Zarządu - z wykonywania obowiązków w roku 2010
    11. Podjęcie uchwały w sprawie udzielenia absolutorium Panu Michał Zarudzki - Przewodniczący RN - z wykonywania obowiązków w roku 2010
    12. Podjęcie uchwały w sprawie udzielenia absolutorium Panu Maciej Hazubski - Członek RN - z wykonywania obowiązków w roku 2010
    13. Podjęcie uchwały w sprawie udzielenia absolutorium Panu Piotr Bolmiński - Członek RN - z wykonywania obowiązków w roku 2010
    14. Podjęcie uchwały w sprawie udzielenia absolutorium Panu Grzegorz Klimaszewski - Członek RN - z wykonywania obowiązków w roku 2010
    15. Podjęcie uchwały w sprawie udzielenia absolutorium Pani Karolina Kocemba - Członek RN - z wykonywania obowiązków w roku 2010
    16. Wnioski
    17. Zamknięcie obrad

oczywiście popaprańcy-analfabeci zaraz będą pierniczyć o jakiejs emisji, ale cóż niektórzy tak mają, ważne że sa ze sobą szcześliwi;))))
  • Re: zapytanie Autor: ~kogucik [178.37.3.*]
    no wiec ja wlasnie w sprawie tych poprancow,,,,czyli zadnej emisji?
  • Re: zapytanie Autor: ~fly [83.145.186.*]
    a widzisz gdzieś wzmiankę o jakiejs emisji?
    ja juz szczerze mówiąc nic nie widze ...zasugerowalem sie kursem dzisiejszym ...troche mnie zdolowalo ale wiem ze to kwestia czasu by wrocic na wyzsze levele..
  • Re: zapytanie Autor: ~mpm [89.76.93.*]
    prosta zasada im więcej siedzisz na forum, tym więcej głupot robisz...90% postów tutaj to bzdety
    zgadzam sie z Tobą ...wiec spadam,,,:))
[x]
OXYGEN 3,36% 0,31 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.