• ręczne sterowanie Autor: ~Arlekin [83.30.191.*]
    Dalej ktos trzyma kurs .... kanał... o jednym czasie spore zlecenia po obu stronach na 3,62 i 3.85 .... myślę, że tak będize do walnego do uchwał.... a infa są pod dobieranie ale w w/w kanale, który niewiele się zmienia... Pozdro
  • Re: ręczne sterowanie Autor: ~ark [213.25.24.*]
    dzień dzisiejszy sobie odpuścili, dystrybucja ledwie 2,8 k
    ten ktoś kto trzyma kurs dysponuje akcjami w przedziale od 2 - 3 k.
    Im bliżej ważnego walnego tym obroty będą coraz wyższe (można to sprawdzić na spółkach, które to mają za sobą) - a kanał kursu coraz szerszy proporcjonalnie do obrotów .
    Jak komuś ważnemu puszczą nerwy lub z potrzeby wystawi zlecenie kupna na otwarciu - np 30 k akcji, kurs od razu leci w górę od 30 - 50% w ciągu 1 dnia ( Reihold miał już w swojej historii kilka takich wzrostów - zwłaszcza na otwarciu).
    Do walnego wg. mojej oceny będzie trend wzrostowy akcji.
    Kto sprzedał i czeka na okazję kupna przed walnym po promocyjnej cenie 3 zł, może zostać na lodzie, tym co już są po zakupach życzę spokoju i opanowania.

• Re: ręczne sterowanie Autor: ~bb [83.12.8.*]
    ciekawe do ilu może dojść , macie jakieś typy?
  • Re: ręczne sterowanie Autor: ~tego nie wiem [83.28.145.*]
    ale do typowania przydałby się monolit zwany stigiem!
  • Re: ręczne sterowanie ciąg dalszy Autor: ~arlekin [77.112.6.*]
    Myślę, że pomysł jest taki....
    a) trzymamy kurs do walnego, aby się szwedzi nie wycofali .....
    b) zbieramy papier w wyznaczonym kanale ewentualnie jakieś małe info, aby obroty wzrosły
    c) po walnym i klepnięciu uchwał jazda w górę do czasu dopuszczenia nowego papiera na rynek , tj. bez trzymania i same dobre infa, a to ktoś kupił a to fund ma 5%, a to zysk za I kwartał i II a potem korekta wycen nieruchomości....
    d) sprzedadzą tyle papiera , aby mieć kontrole i dobrze się najeśc.... a jak rynek mocno wydrenują (wykupią) yo łatwiej o bajkowe wzrosty ....

myślę, że od walnego w lipcu, serpniu i dalej tak około roku będziemy jechać w górę....

to byłby miły scenariusz wreszcie z inwestorem.... funduszem takim lekko albo mocno pazernym .... Co wy na to????
  • Re: ręczne sterowanie ciąg dalszy Autor: ~tego nie wiem [83.28.146.*]
    pomarzyć zawsze warto, ale różne scenariusze widziałem na gpw, łącznie z tym powyżej, ale moim zdaniem bliżej nam do scenariusza rodem z Triona po objęciu akcji przez Altreco, też nic przeciwko nie mam.
  • Re: ręczne sterowanie ciąg dalszy Autor: ~piterro [89.76.17.*]
    A ja wciąż uśredniam i mam tego sporawo. I ciągle w plecy, ale trzymam mocno!
    tak dla podtrzymania wątku - "Latający holender" ustawił dziś kanał 3,39 .....3,55
  • Re: ręczne sterowanie Autor: ~tego nie wiem [83.28.135.*]
    ale kup 300 akcji z hakiem na 3,60, a prawdopodobnie te 2,7kilo zniknie
    nie trudno zauważyć że "latający holender" dysponuje wirtualnymi akcjami w ilości około 2 k na kupnie i na sprzedaży ( program transakcyjny Werset dokonuje operacje tylko ich wyświetlania i przesuwania na liście zleceń).
    Programowo ustawienie np w dniu wczorajszym było :
    - cena wirtualna na kupnie = cena 1 oferty - 0,06 zł
    - cena wirtualna na sprzedaży = cena 1 oferty sprzedaży + 0,06 zł
    No i stały numer sprzedaży i kupna - 1 akcji na otwarciu i zamknięciu sesji
  • Re: ręczne sterowanie Autor: ~noico [87.204.238.*]
    no i o czym to świadczy wg ciebie ?
  • Re: ręczne sterowanie Autor: ~tego nie wiem [95.49.245.*]
    ale animator będzie wiedział
[x]
REINHOLD -30,00% 0,04 2026-05-06 11:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?