• Pompujemy Graala Autor: ~ostry-weteran giełdy [83.27.115.*]
    Zapraszam
  • Re: Pompujemy Graala Autor: ~krzys [87.102.27.*]
    przylaczylem sie , witam na pokladzie ekspresowego...
    dla mnie wyglada to swietnie , jest popyt a na S same drobne zlecenia .... jedziemy
  • Re: Pompujemy Graala Autor: ~~firebat [83.23.108.*]
    Coś na dzisiaj to już Wam pary nie starczyło ;)
    Po jednym dniu wzrostu szybki powrót do marazmu ...
  • Re: Pompujemy Graala Autor: ~qz [217.153.71.*]
    Każdy solidny wzrost potrzebuje odpoczynku i choćby małej korekty.
    Każdego dnia nowe info, jakie jutro? Może coś o koralu...
    wszystkie "pompki" gasza pozar tyle ropy na petrolu
    nic sie nie dzieje la la la ... wszyscy jeszcze spia la la la...
  • Re: Pompujemy Graala Autor: ~exodus [85.219.198.*]
    mam odczucie ze wiekszosc akcjonariatu na tej spółce to idioci....

tyle w temacie
  • Re: Pompujemy Graala Autor: ~focus [95.41.217.*]
    A Graal znowu skupi akcje tak jak chciał za bezcen i zarobi , coraz bardziej mi się oni podobają, puszczają komunikat i następnym gaszą zainteresowanie, aby zanim WZA nie podejmie decyzji o wykupie akcje nie poszły zabardzo w górę
  • Re: Pompujemy Graala Autor: ~ostry-weteran giełdy [178.235.110.*]
    Na większości walorów , gdzie jest skup w tej formie wygląda to podobnie.
    Wiadomo , spółka chce tanio kupić kwity, nie drogo , więc podejmuje działania takie by "kurs nie odjechał " za bardzo.
    Według mnie , ci co będą w tej sytuacji sprzedawać poniżej 9 zł nie zrobią dobrego interesu. ( zwłaszcza że większość zapewne drożej kupiła)
  • Re: Pompujemy Graala Autor: ~focus [77.113.149.*]
    No mam nadzieję że Graalowi się nie uda zdołować kursu, chciałbym zarobić a oni i tak mają wystarczająco kasy ale jak narazie są dla nas za dobrzy i rozgrywają świetnie, nie doceniliśmy ich a to bład
  • Re: Pompujemy Graala Autor: ~~firebat [153.19.49.*]
    Jest tylko jedno ale - skoro twierdzicie, że teraz taka niesamowita okazja do kupowania akcji, to czemu prawie nikt tego nie robi?
    Jest zupełny marazm, niziutkie obroty, jakby nikt nie wierzył, że właśnie teraz jest okazja do zakupów. Albo nikt nie wierzy w tę spółkę, albo ludzie sądzą (pewnie słusznie), że taka niska cena jeszcze długo się utrzyma i w międzyczasie można pokombinować gdzie indziej ;)
  • Re: Pompujemy Graala Autor: ~ostry-weteran giełdy [83.27.116.*]
    KGHM po 30 zeta też nie chcieli kupować....
    Byli nawet tacy że 20 było dla nich za drogo.
    Synthos miesiącami leciał po 40 groszy.
    Pewnie że są tacy co myślą że będzie jeszcze długo taniość ( i pewnie jakiś czas jeszcze tak będzie) ale płynność na tej spółce jest tak mała że jak zaczną się zakupy to wielu nie zdąży.
    9 zł to jest dobra cena i kupując po tej cenie w horyzoncie roku na pewno się zyska kilkadziesiąt %.To jest moja opinia.
  • Re: Pompujemy Graala Autor: ~korbka [85.219.198.*]
    Chyba pompujacemu pomyliły sie kierunki....
  • Re: Pompujemy Graala Autor: ~korbka [85.219.198.*]
    zwała idzie pełną para, "inwestorki" obkupili sie pod info o skupie akcji, kurs ruszył lekko do gory i nic sie nie dzieje, oddaja dzisiaj z zyskiem, jutro ze stratą, zwała idzie na maxa. Pewnie skupu nie bedzie bo ich na to nie stac. A kto wie, moze sami wywalaja papier bo zwałka nadciąga, dzisiaj Graal jebnie ponizej 8 zł !!!!!!
  • Re: Pompujemy Graala Autor: ~Ggolas [83.27.215.*]
    Pompka, pompka i po pompce...po wykupie to obroty beda jak na Seko.
  • Re: Pompujemy Graala Autor: ~qx [217.153.71.*]
    tu nie o to chodzi. O ile Graal wykupi akcje jeśli teraz są po 8-9 zeta, po wykupie będą po 16-18 to zapłata akcjami będzie kosztowała graal-a o połowe mniej.
    To graal-owi zależy na tanich akcjach przy skupie i drogich przy wymianie na contimax.
    Jeśli graal przejmie contimax jego wartość wzrośnie.
  • Re: Pompujemy Graala Autor: ~bbauto [85.193.234.*]
    Póki co skup jest w sferze propozycji uchwały na WZA, nic nie zostało jeszcze przegłosowane. Teraz jesteśmy mamieni skupem akcji, wcześniej funduszem PE, fundusz mieli wybrać do końca maja, mamy środek czerwca. Albo spółka nie informuje swoich akcjonariuszy o efektach swoich działań, albo sprawa z PE to była zwykła ściema. Mam nadzieję że nie będzie tak ze skupem.
    jezeli beda chcieli skupic przy obecnych poziomach to niewielu bedzie chcialo im oddac. Jak widac na arkusz stosunkowo nieduza kwota moze podniesc kurs o kilka procent. Chyba ze beda gniesc kurs i obracac wlasnymi akcjami tak az takim drobnym jak my znudzi sie i odsprzedadza im po 9.xx lub 10.xx
  • Re: Pompujemy Graala Autor: mirek73 [83.7.238.*]
    Z funduszem pewnie było tak - Graal zaproponował jakąś cenę - a zarządzający zaśmiali im się w nos .
    Wyceny tego sektora za dziś jakie są każdy widzi.Tylko prawdziwy desperado sprzedaje za 1/3 ceny, a widocznie Graal aż tak zdesperowany nie był.
    jestem ciekaw reakcji rynku na uchwlale WZA o skupie akcji. Osobiscie dokupuje wtedy pakiecik, bo to bedzie jak pewnego rodzaju gwarancja - 8 - do 20 za akcje. Przy dzisiejszym kursie 8.xx to niezly "deal"
[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.