• Gdzie jest ROB... ? :) Autor: ~o co kaman [89.231.126.*]
    gdzie jest nasz największy naganiacz na wzrosty permanentnie mijający się z prawdą ?:)

jak tam kolego kiedy odpał dzisiaj, jutro, po jutrze a może za trzy miesiące?:)

• Re: Gdzie jest ROB... ? :) Autor: ~PAWEL [91.208.93.*]
    SPOKOJNIE ROBA NIE MA ALE INNI SĄ
    MYŚLĘ ŻE TA SPÓŁKA W NAJBLIŻSZYCH DNIACH TJ 10 DNI DAJE BĘDZIE ZNACZNIE DROŻSZA
    JA CZEKAM NA JAKIS KONKRETNY RUCH NA 7 GR I WTEDY SIE PAKUJE
  • Re: Gdzie jest ROB... ? :) Autor: ~o co kaman [89.231.126.*]
    a skąd takie przekonanie, że to właśnie 10 dni a nie dajmy na to dwa miesiące ?:)
  • Re: Gdzie jest ROB... ? :) Autor: ~PAWEL [91.208.93.*]
    CZEKAJ NA KOMUNIKAT ! :)
    jaki ?:)
  • Re: Gdzie jest ROB... ? :) Autor: ~pg [62.87.192.*]
    Kupowali po 4 i 5 ubierali po 6, taki komunikat pewnie, ale kicha, pozdro.
    no to faktycznie nie dobrze...

czyli zwała i wracamy na 3 gr ?:) buhahahahah
  • Re: Gdzie jest ROB... ? :) Autor: ~roman [95.51.171.*]
    a razie nic z jazdy do góry nie będzie, niestety ktos skutecznie blokuje 7 gr.

Należy jedynie zastanowc sie jakie są motywy jego czy też ich działania.
    Być może są to tylko względy ambicjonalne, zawiedzionych inwestorów. Logiki w tym nie ma żadnej, to w sensie biznesowym. Spółka pokazała że może się dynamicznie rozwijać, w końcu przeszła najtrudniejszy etap swojej działalności, posiada duże doświadczenie choć się przy tym poobijała. Stoi na poczatku okresy gdzie może iść tylko do przodu, prognozuje poważne zyski ( jak na tą branżę) a komus się to nie podoba.
    Nie potrzeba mieć dużych środków aby powstrzymać kurs akcji w górę, są tego pewne koszty ale czego sie nie robi dla własnego ego.

Mam nadzieję że w końcu ktos da sobie spokój, a może stwierdzi że szkoda na to pieniędzy. W tym biznesie ważna jest także cierpliwość, nie miesiąc to może kilka miesięcy.
  • Re: Gdzie jest ROB... ? :) Autor: ~rare [89.167.9.*]
    Taką spółkę kupuje się na lata . Sprzedam jak wzrośnie 5-10 razy , nieważne czy za miesiąc czy za 2 lata . Że tak się stanie jestem pewien. Ci co są niecierpliwi , sprzedają na pierwszych wzrostach , a potem żałują ( sam w przeszłości tez tak robiłem )
    tyle ze za 2 lata bedziemy pewnie wychodzic z kolejnej bessy wiec nie wiem czy bedzie 10 krotnie drozsza :)
    tutaj potrzebne jest góra 70 k PLN zeby zdjąc pierwszy milion z 7 gr później już samo pójdzie... tak było na 6 gr i tak będzie przy 7 gr
  • Re: Gdzie jest ROB... ? :) Autor: ~rare [89.167.9.*]
    Blutax podobnie jak inne małe spółki , będzie rósł gdy będzie kończył trend wzrostowy na Wig 20 . Myslę że blisko jesteśmy tej chwili . Duzi wychodząc z dużych spólek podgrzeją ( i to bardzo ). Musisz byc cierpliwy , bo będziesz załować straconej szansy , a ta prędko sie nie powtórzy
    nie do końca sie z Toba zgadzam bo niektore spolki sa juz grzane od miesiecy ale ogolne zjawisko bedzie takie jak mowisz - przyjda tutaj duzi i bedzie mega impreza :)
[x]
BELEAF -1,52% 3,90 2025-08-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.