Mogę zaproponować program http://www.szybkafaktura.pl/ .Jest on idealny dla prowadzenia mikro i małych firm .Można sporządzać KpiR ,obsługa księgowości on-line ,szybko można wystawić podstawowe dokumenty(faktura VAT,korekta).I wiele innych rzeczy .Ja sama korzystam i spełnia moje oczekiwania . Wejdź na stronę ,a wszystkiego się dowiesz.Polecam .
Dzień dobry,
mogę Pani zaproponować pewne rozwiązanie, które będzie integrowało wszystkie obszary w Pani przedsiębiorstwie. Jeżeli chce Pani uzyskać informację, to zapraszam do kontaktu
l.sylwestrzuk@raks.pl
kom. 728 332 053
Ze swojej strony mogę polecić aplikację o nazwie "taskbeat" Jest to nowatorski i naprawdę użyteczny program pomagający nam w sprawnej organizacji i planowaniu budżetów. Sam jestem zadowolony z jego funkcjonalności i nie żałuję wydanych pieniędzy.
Hej, uważam, że nieźle spisuje się program www.esme.pl naprawdę ma wiele fajnych funkcji np. katalogowanie pracowników. Dodatkowo jest możliwość fakturowania ;). Jest dostępny przez miesiąc za darmo także swobodnie możesz go przetestować :).