"Wraz z Partnerami z USA przeprowadziliśmy test zestawu urządzeń Aton Hr-S wraz z systemem oczyszczania gazów Aton MOS, które odbywały się w stanie Michigan i trwały kilka miesięcy. Zostały one wykonane na zlecenie kilku amerykańskich firm, mających problemy z nagromadzonymi przez lata odpadami. Testy zakończyły się sukcesem, aktualnie oczekujemy na podpisanie umów."
Przez tak długi czas można było przetestować urządzenie na wielu grupach odpadów i poszerzyć znacznie pola, na których urządzenia Atona będą pracować.
Wydaje mi się że powoli zbliżamy się do finału. Raport został opublikowany 6 maja tak więc miesiąc już minął.
Również czekam na duże wzrosty. Liczę na to że 7 miesięcy wytężonych prac firmy nie pójdzie na marne i niedługo Prezes poinformuje nas o podpisaniu "tych" umów.
ale to byl juz hit NC,
fajnie ale najpierw niech Atonh zapracuje na swoje wskazniki
Wskaźnik cena / wartość księgowa* 3.51
Wskaźnik cena / zysk* 133.10
Amerykanie mieli juz atonha kupowac, mial byc azbest itd i spolka miala przed tym c/wk 1 a teraz 3.5 a weszla ustawa i nic sie nie zmienilo, fundusz 5% zmniejszyl zangazowanie i moze sypac,
Byl hit, prezes Pisal ze spolka przewartosiowana, to go akcjonariusze wyzywali,
Na athonie juz duzo bylo a obecnie to spolka musi zaczac zarabiac prawdziwe pieniadze.
Zgoda, ale wszystko zależy od skali przedsięwzięcia.
Jeżeli będą to kontakty i kontrakty dzięki którym Aton będzie mógł splunąć na polski rynek (piszę to ze smutkiem) i sprzedawać w USA to będzie to na nowo hit.
Na Atonie rok temu popełniliśmy klasyczny falstart. Ale po falstarcie następuje powtórka biegu. No chyba że po raz drugi jest falstart wtedy gracz wypada z zawodów :)
"Pożywiom uwidim" jak mawiali starożytni rzymianie, te 7 miesięcy nauczyło mnie żeby się podniecać dopiero jak będzie Espi i to też nie za bardzo bo czasami od ogłoszenia pozytywnej informacji do gotówki droga daleka ale powoli to już rachunek prawdopodobieństwa zaczyna być naszym przyjacielem bo w końcu coś powinno wyjść :)
No brawo Gerg okazuje się że jesteś pracownikiem (buhaha ) takiej bzdury do już dawno nie czytałem. Muszę przyznać że Xawery pisze z większym sensem, nawet jak sobie jaja robi). A co do walnego to jestem ciekawy czy spółka już jakichś "rozweselaczy" wynajęła bo biorąc pod uwagę brak ostatnich informacji nt tego co się w spółce dzieje nie nastraja optymistycznie.