• Analiza IPO.PL Autor: ghostdog.ronin [87.96.93.*]
    IPO-PDA znajduje się w fazie korekty po silnej fali wzrostowej luty-kwiecień 2011. Obecnie kurs doszedł do dość szerokiej strefy wsparć 2,04-2,40 wytyczonej przez szczyty z początku stycznia (wg ceny close) oraz początku kwietnia. Została ona dwukrotnie naruszona, jednak jeszcze nie do końca wyraźnie wybita. Jeśli chodzi o bardziej szczegółowe wsparcia w krótszym terminie, to najbliższym jawi się lokalny dołek na 1,80zł. Następnie wskazać można psychologiczny poziom 1,50zł. Kolejnym wsparciem będzie 1,20zł - tj. dołek z 11.04.

Najbliższy opór to lokalny szczyt 2,87zł.

Uwagę zwraca mocno wyprzedany i powoli odwracający się oscylator STS.

Analiza wolumenu wskazuje niższe obroty podczas ostatnich spadków niż w czasie wcześniejszej fali wzrostowej, co z punktu widzenia analizy technicznej zgodne jest z charakterem trendu wzrostowego.
  • Re: Analiza IPO.PL Autor: ~Lucky [160.83.30.*]
    Ghost dzieki wielkie za analize, świetna robota
  • Re: Analiza IPO.PL Autor: ghostdog.ronin [87.96.93.*]
    Nie ma za co, wiem ze takim graczom jak Ty przyda sie na pewno.
    Pozdrawiam
  • Re: Analiza IPO.PL Autor: ~LUCKY [160.83.30.*]
    Dobry wątek i moim zdaniem zasługuje żeby utrzymywał sie na górze jako jeden z ważniejszych wątkow na spólce.
    PS. Widac że 1,8jest mocnym wparciem i moim zdaniem nie zostanie wyłamany a w ręcz przeciwnie przyszły tydzien, )bo raczej w piatek zawsze jest spokojny) moze przynieść powiew świeżości który unisie nas ku wyżynom. Czego sobie i Wam akcjonariuszom życzę! :)
  • Re: Analiza IPO.PL Autor: ~komendnat [93.174.93.*]
    Mam nadzieję, bo dziś trochę dokupiłem.
  • Re: Analiza IPO.PL Autor: ~tomi [93.105.65.*]
    Ja już nic nie dobiorę ,zapchany jestem po samo gardło :) ,no chyba ,że zejdzie poniżej 1,20 ( !!!!) ale to tylko mrzonki .Teraz to mogę tylko kibicować ,powodzenia .
  • 1 zł Autor: ~myk [83.10.219.*]
    oczywiscie ze zejdzie ponizej 1,20, ty sprzedaz po 1 zł i bedziesz sczęśliwy że tylko 70% jesteś w plecy

:-)
  • Re: 1 zł Autor: ~LUCKY [160.83.30.*]
    MYK myk myka kto dziś myka wyb....................a
[x]
ELQ 2,38% 2,58 2026-02-27 15:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.