• Cos dzisiaj słaby ruch Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    w biznesie , sie towarzystwo rozleniwiło ? :-)
  • Re: Cos dzisiaj słaby ruch Autor: ~doktor [79.185.141.*]
    W20 godz. 10:35 niecałe 70 baniek obrotu. Premier powiedział, że już lato jest.
  • Re: Cos dzisiaj słaby ruch Autor: ~aa [77.237.3.*]
    pieknie wyleszczyli ;d przyznawac sie komu gacie pękly ;d

zbieraja ladnie teraz:)
  • Re: Cos dzisiaj słaby ruch Autor: ~wert [89.73.49.*]
    Wczoraj po 9,50 dzisiaj już 11,08 ktoś tu mądrze powiedział;
    Wszyscy wiedzą zarobią nieliczni !!!
    to była klasyka ;wywalić kilka koła -pprzestraszyć i zebrać znacznie więcej ..poniżej np. 10,30
  • Coś mi się Autor: ~Znany n [83.15.252.*]
    zdaje = a może tylko zdaje , że przy tych obrotach niewiele sie nakupiło :-)
  • Re: Coś mi się Autor: kfed [83.26.253.*]
    Nie ten poziom cenowy żeby zebrać dużo akcji...
    Ten właciwy poziom jest znacznie wyżej. :)

• O ! Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    i tutaj się z Panem zgadzam w pełnej rozciagłości :-)
    pozdrawiam swiadomy akcjonariat :-)
  • Re: O ! Autor: ~aa [77.237.3.*]
    teraz troche sie nagimnastykujemy zanim przebjiemy 11,15 - 11,50
    cos mam glupie przeczucie ze poprawia wyleszczanie raz jescze
  • Re: Cos dzisiaj słaby ruch Autor: ~doktor [83.6.112.*]
    na to jest tylko jedna rada: sprytnie ustawiony koszyk na akcje i cierpliwość;)
    jak tak patrze to sobie mysle: Boze...ale Ci ludzie to sa barany :D wywalili kilka akcji, znizyli kurs a teraz kazdy juz z akcjami obniza cene sprzedazy :) no i sobie znowu lyknie ktos to wszystko ;d
  • Re: Cos dzisiaj słaby ruch Autor: ~wert [83.238.209.*]
    Popatrz z punktu widzeina tego co chce kupić i wtedy działania stają się logiczne!
  • Re: Cos dzisiaj słaby ruch Autor: ~Karsyk [194.28.203.*]
    dokładnie ale trzeba tez miec plan i sie go trzymac, faktycznie duzo nie duzo ale ponizej 10,20 znowu łyknąłem ładnych kilka akcji, chociaż nie tylko ja bo byli lepsiejsi ;)
    z punktu widzenia kupujacego tak
    ale mowie o leszczach jak panikuja... i wywalaja nagle
  • Re: Cos dzisiaj słaby ruch Autor: ~kris b [83.9.114.*]
    bawcie sie dalej akcjami kompapu-zycze powodzenia.ja nie walcze z trendem.jutro rano nowe odleszcvzanie i do gory
  • wywaliłes ? no co Ty Autor: ~stanczyk [91.220.225.*]
    przeciesz cały czas trwa skup a nie karmienie leszcza :) nie spodziewałem sie po Tobie takiej decyzji w zyciu :) skupuja w jakimś celu zapewne ? taki gość powinien to wiedziec jak i to kiedy jest karmiony leszcz! pozdr
  • Re: wywaliłes ? no co Ty Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    karmic zaczniemy przy trzydziestce ;) pytanie bazowe kiedy to nastapi
  • Re: wywaliłes ? no co Ty Autor: ~stanczyk [91.220.225.*]
    przy tym skupie karmienie na tym pułapie nie wchodzi w gre w zadnym razie ! za nisko ! podobnie było na 12 foksie z 8 na 18 w tedy lawina tak było tam
  • Re: wywaliłes ? no co Ty Autor: ~belagio [109.196.120.*]
    chcialbym i mysle ze to juz calkiem niedlugo, widac nerwowosc na spolce , lipka jak chce zaczac dzialac z restrukturyzacja z obiema przejetymi spolkami, moze polaczenie to musi nazbierac akcji, bo po infromacjach ze spolki teraz juz tylko coraz lepszych to nie zdazy dobrac za niska cena, a wydaje sie sie ze chce miec co mial czyli prawie 33%
  • Re: wywaliłes ? no co Ty Autor: ~kris b [83.21.205.*]
    a do pulapu 33 pr waldkowi troche brakuje.widac ze czuje roszady wewnetrzne w akcjonariacie-byc moze nieciekawe dla niego sojusze.wiec w obronie przed utrata kontroli nad swoim ''dzieckiem''powinien dobierac-a plynnosc znamy i ciezko kupic wieksze ilosci.taki np.banaszuk ma niewyobrazalne srodki i moze zaatakowac kompap pod swojego topa.a w mediach nadal cisza o spolce.a waldek robi swoje bez rozglosu-i o to chodzi.aktualne ceny nie sa do ubierania.cwk 10.4 bez bezgrafu-wiec jest o co sie bic i duzo majatku do zagospodarowania/pozdro
  • Re: wywaliłes ? no co Ty Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    a jak o tym pisałem i dodatkowo ze lipka umyślnie nie informuje rynku o tym co sie w spółce dzieje to wszyscy na mnie skoczyli w obronie prezesa itp itd a teraz pisza dokładnie to samo co czyli lipka trzęsie dupa i dobiera, celowo zalezu mu na niskim kursie spółki i dlatego nie prowadzi kampanii informacyjnej juz miesiąc czasu albo dwa o tym pisałem ale nie bronimy prezesa, zostaw prezesa lipka do samo dobro. Więc Informuje was ze nie ma tyle akcji u nieświadomego akcjonariatu i świadomego (kimkolwiek te grupy miał by być) zeby lipka dobral do jakies sobie tylko wiadomej bezpiecznej granicy z wolnego rynku ponieważ FF znacznie sie krócił - takie jest zdanie moje i % które są przy mnie oczywiście ten wywód to moje gdybanie i nie musi polegać na prawdzie, a ja rozważam zarówno zwiększanie jak i zmniejszanie zaangażowania w spółkę w zależności od sytuacji na rynku i posiadanej gotówce....
  • Re: wywaliłes ? no co Ty Autor: ~belagio [79.185.107.*]
    ja zakladam juz tylko zmiejszenie do zera mojego "udzialu" w spolce ale przy innym pozimoie cenowym, pozdrawiam
[x]
KOMPAP -8,57% 19,20 2026-04-02 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.