• urlopypl Autor: ~pawel [95.49.235.*]
    kurs tko 2zł ładnie ;]
  • Re: urlopypl Autor: ~realista [89.72.151.*]
    Czy ta spólka o aktywach 7 mln czy 8 mln jest warta 500 mln prawie tyle co w tej chwili Petrolinvest o aktywach ponad 1.2 miliarda, który posiada pola naftowe i realną szansę na wydobywanie ropy. gaz już mają a przy obecnym kursie i nowej emisji akcji taka jest kapitalizacja tej spółki. zastanówcie się niedoświadczeni inwestorzy zanim wejdziecie w tego śmiecia, spekulantom zyczę zysków
  • Re: urlopypl Autor: ~majk [95.49.189.*]
    nie zal mi tych wszystkich ktorzy utopia kase na Patrosmieciu. spolka warta 5gr. kosztuje 1.50zl., a nowa emisja zostala juz zarejestrowana tak ze koniec tej spekuli skonczy sie juz w tym tygodniu.
  • Re: urlopypl Autor: ~Lekarz [77.113.8.*]
    3 zl minimum ,potem się zastanowie czy sprzedać czy czekać na wyższe poziomy
  • Re: urlopypl Autor: ~realista [89.72.151.*]
    Hm , czyli uważasz że ta spółka jest warta miliard prawie jak banki na GPW np BOŚ kapitalizacja 1.2 mld. Gratuluję inwestycji
  • Re: urlopypl Autor: ~Lekarz [178.37.31.*]
    Nieważne ile jest warta ,ja nie inwestuje tylko gram ,wedlug moich analiz glowny rozgrywajacy wyciagnie kurs min. na 3 zl ,bo przeciez on musi zarobic a Ty jak chcesz to skorzystasz albo nie !!!
  • Re: urlopypl Autor: ~realista [31.174.189.*]
    ja skorzystałem kupując po 26 gr a sprzedałem po 60 no cóż gdybym przewidział to bym czymał ale teraz to już zbyt duże ryzyko aby coś ugrać chociaż sznsę są gdyż gruby nigdy nie dołuje od razu ma jeszcze do upchnięcia 350 mln akcji, ale na gurce trudno sprzedac z dobrym zyskiem a 3 zł mało prawdopodobne 2 zł możliwe gdyż na tej firmie chce podkręcić zyski fon i Atlantisu dlatego przypuszczam że do kończ czerwca kurs będzie w okolicach 1 zł przy dużych wachanich
  • Re: urlopypl Autor: ~hermi [78.154.95.*]
    tak trzymać
[x]
URLOPYPL 0,00% 0,02 2013-12-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.