Z niejakim gulem nie mam nic wspólnego.Dowodzisz tylko ,że nie ja jeden tak myślę.Lug miałem nie mam i nigdy więcej mieć nie będę.Rosnącymi przychodami się nie podniecam a latem swojej piwnicy nie oświetlam. Pozdrawiam
Sentyment kolego.Jak się coś długo trzyma i nadziejami żyje jak Ty to się to cudo podgląda. Jak sobie "bez ciebie radzi"Chcesz zweryfikować to czy urwanie pępowiny było słuszne czy nie.Mnie ta weryfikacja wychodzi pozytywnie.Minie kolejnych kilka lat -wrócimy do tematu.Postępowanie Prezia daje gwarancję zachowania status quo .
byłem pół roku na Cognorze pisali dno, kupowałem teraz piszą Cognor King a ja nie mam już akcji,WYWALIŁEM 100% ZYSKw 3 miechy, ale mam warranty mam 10 lat by zamienić je na akcje po.....4 zł FUNDAMENTY KOLEGO FUNDAMENTY I CZAS MAM GRAM NA INNYCH. Poczytaj o Grahamie no i cierpliwość tu mam PEWNE % OLEJ SENTYMENT ZARABIAJ GDZIE INDZIEJ OBYŚ NIE TRACIŁ....tego Ci życzy
LESZCZYNSKI
leszcz jakich mało
poczytaj fora np Cognor Wasko...
cierpliwość jest ważna, ale ja juz trace jestem prawie w 100% zapakowany w LUG z średnia 0.23 a tu 0,2 sie zrobiło niby 3 gr ale procentowo to hohoho. POzdrawiam i czekam
to samo było na Cognorze spr historię forum stara zasada FUNDAMENTY DOBRE I CIERPLIWOŚĆ TU CHODZI O ZABRANIE Z RYNKU I NAGLE STRZAŁA PATRA PO STR SPRZEDAZY NIE MA SENSU PUSZCZAĆ 26 JAK MUSI BYC 27 TAK JUŻ TU BYŁO NAGLE PLUS 33 % TU 1 AKCJĄ ROBIĄ CYRK A TAK CO TO ZA OBROTY JAK AKCJI JEST 180000000 TRZYMA WTORKOWSKI TRZYMAM I JA
trzymaj się wożnnicy,a z wozu nie spadniesz mam czas swoje wiem rynek to zauważy niebawem i go wykupią długo nie poszaleje a komunikaty są po to by sterować kursem pa