A ja z kolei serdecznie odradzam tej firmy. Minal juz termin kiedy mialem otrzymac pieniadze a nadal ich nie mam. Malo tego , gdy do nich dzwonie nie potrafia mi powiedziec gdzie sa moje pieniadze, nawet nie potrafia mi powiedziec czy wyslali mi przelew czy nie (napisali mi na maila ze maja taka polityke firmy). Jesli ktos chce sobie zaoszczedzic nerwow niech omija ta firme z daleka
Witam, Jestem doradcą online firmy TaxPerfecta, zajmującej się doradztwem w zakresie zwrotu podatku płaconego za granicą. Chciałbym skomentować powyższą krzywdzącą opinię Pana Grzegorza. Dokumenty przesłane do naszej firmy przez tego klienta były niekompletne. Taki stan rzeczy, z oczywistych i obiektywnych względów, wpływa negatywnie na cały proces rozliczenia i wypłaty należności. Ponadto zgodnie z §3 umowy podpisanej przez Pana, nasza firma nie ponosi odpowiedzialności za skutki i opóźnienia wynikłe z nieprawdziwości lub nieprawidłowości danych i informacji podanych przez klienta. Pozdrawiam i zapraszam na nasza stronę internetową www.perfecta-podatki.pl
Nie polecam firmy jakieś 6 miesięcy i nic podatku nie mam do dziś ," Nasze relacje z Klientami opieramy na wzajemnym zaufaniu, bo tylko takie postępowanie owocuje wymiernymi efektami" to żart oni tylko żartowali :):):) nigdy już nie skorzystam z tego biura i nie polecę żadnemu znajomemu chce zaryzykuj z nimi :) napisze wam dokładnie ile potrzebowali czasu narzazie mamy 6 miesięcy
-brak kompetencji
-bardzo długi czas oczekiwania minimum 6 miesięcy (max3miesiac to miał być kawał chyba)
- chcesz zaoszczędzi zdrowia dołóż 50zł załatw sprawę szybko i bez problemów
Witajcie, chciałabym dodać opinie dot. rozliczenia i zwrotu podatku, konkretnie z Niemiec,
otóż rozliczałam się w poprzednim i w tym roku za pośrednictwem
pewnego biura w Zielonej Górze.
Jest to Biuro "Euroservice", Tel 68 452 05 22, 601 767554www.transeuroservice.pl
I jestem b. zadowolona, jest to solidne i dobre godne polecenia biuro.
Adriana Smykowska, Bolesławiec
Witajcie, chciałabym dodać opinie dot. rozliczenia i zwrotu podatku, konkretnie z Niemiec,
otóż rozliczałam się w poprzednim i w tym roku za pośrednictwem
pewnego biura w Zielonej Górze.
Jest to Biuro "Euroservice", Tel 68 452 05 22, 601 767554
www.transeuroservice.pl
I jestem b. zadowolona, jest to solidne i dobre godne polecenia biuro.
Adriana Smykowska, Bolesławiec
ja nie mogę złego słowa powiedzieć na temat firmy TaxPerfecta!
bardzo szybko miałem pieniądze na koncie- a ani razu nie dzwoniłem do biura i nie zawracałem głowy o przelewy!! A ty człowieku myślisz że każdemu pierwszemu powiedzą przez telefon o której godzinie był przelew??!!! haha! dojrzej!!
Ja do tej pory tez nie dostałam pieniędzy za zwrot podatku,jak dzwonie to też nic normalnego nie sa w stanie mi powiedziec...i napewno mialam wszystkie dokumenty kompletne bo mi decyzja przyszla ze mam dostac zwrpt a pieniedzy jak nie było tak nie ma....
Szanowna Pani alusia,
nie znam Pani sprawy jednak mogę zapewnić, że każdą powierzoną nam kwestię prowadzimy od A do Z i nie zdarzyło się jeszcze w historii naszej firmy aby którykolwiek z naszych klientów nie otrzymał rzetelnych i wyczerpujących informacji. Każdą sprawę doprowadzimy do jak najkorzystniejszego zakończenia. Przyznaję jednocześnie, że niektórzy klienci zgłaszający się do nas mają bardzo zawikłaną sytuację w zagranicznych urzędach, często sami o tym nie wiedząc, z czym również nasza firma musi sobie radzić co niestety w niektórych przypadkach wpływa negatywnie na czas rozliczenia i wypłaty należności przez urząd.
Ja również odradzam korzystania usług z tej firmy. Nie dość, że załatwienie całej sprawy strasznie się przeciągało, to na koniec podatek z Wielkiej Brytanii został przez tę firmę wpłacony w euro na moje konto prowadzone w funtach, w wyniku czego straciłem na przewalutowaniu 200zł, a nikt w tej firmie nie poczuwa się do winy, ani też nie raczył mnie o tym poinformować przed dokonaniem wpłaty. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!
Ja też odradzam to biuro bardzo niekompetentni pracownicy co tylko potrafią dużo mówić a mało robić. Szkoda mojego czasu na ludzi którzy się nie znają na rzeczy.