mam pytanie czy teraz jak kupie w okolicach 3,85 mam szanse no nie wiem w ciagu 2 tyg cos zarobic bo kasa mi bedzie potrzebna w polowie czerwca?...dzieki za odpowiedz?
omg..sory ale jestem tu nowy wiec ..jesli chcialem sie cos dowiedziec...to przepraszam...teraz dopiero nic nie rozumiem...czy nie ma tu kogos nie zlosliwego ktory cos konkretnego by mi odpisal?
teraz mozna kupic za mala kase bo moze isc jeszcze do gory w okolice 5zl jutro ale to jest duze ryzyko bo juz poszlo ladnie w ostatnich dniach - trzeba bylo brac ponizej 2zl
to jak gra w kasynie w tym momencie, aczkolwiek kto nie ryzykuje ten nie pije szampana
Masz już trzy mocno wzrostowe sesje.Na 99,99% będzie po tym z dwa dni korekty po czym mogą być dalsze wzrosty.Ja dziś wyszedlem z SMK i kupiłem przed poludniem Teliani,cholernie rośśnie.Potrzymam z dwa dni i wtedy z tą forsą pewnie wejdę tu na SMK.
hehe ja dzis zrobiłem identyczna operację. mam nadzieję,że zarobimy. TLV powinno jutro zrobić drugi raz dwucyfrowy wynik. po 3zł wyrżne, a SMK to juz loteria. może spekuła ciągnąc mdo 10zł, a może równie dobrze zwalić do 2zł.