• pytanie Autor: ~kogucik [178.37.3.*]
    mam pytanie czy teraz jak kupie w okolicach 3,85 mam szanse no nie wiem w ciagu 2 tyg cos zarobic bo kasa mi bedzie potrzebna w polowie czerwca?...dzieki za odpowiedz?
  • Re: pytanie Autor: ~lekka_szydera [87.239.217.*]
    Zadane pytanie świadczy o tym, że nie masz szans zarobić, poza przypadkami losowymi.
  • Re: pytanie Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    chłopie jak czegos nie rozumiesz to nie bierz sie za to bo stracisz, najpierw do ksiazek a potem granie inaczej kasę starcisz
  • Re: pytanie Autor: ~kogucik [178.37.3.*]
    omg..sory ale jestem tu nowy wiec ..jesli chcialem sie cos dowiedziec...to przepraszam...teraz dopiero nic nie rozumiem...czy nie ma tu kogos nie zlosliwego ktory cos konkretnego by mi odpisal?
  • Re: pytanie Autor: ~gracz [86.45.90.*]

teraz mozna kupic za mala kase bo moze isc jeszcze do gory w okolice 5zl jutro ale to jest duze ryzyko bo juz poszlo ladnie w ostatnich dniach - trzeba bylo brac ponizej 2zl

to jak gra w kasynie w tym momencie, aczkolwiek kto nie ryzykuje ten nie pije szampana
  • Re: pytanie Autor: ~sroki [87.205.160.*]
    to leci na 30pln!!!
    dzieki za niezlosliwe odpowiedzi
  • Re: pytanie Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    dostałes rekomendacje na forum i według tego kupujesz? zastanów się lepiej
  • Re: pytanie Autor: ~fiszer [83.26.160.*]
    Masz już trzy mocno wzrostowe sesje.Na 99,99% będzie po tym z dwa dni korekty po czym mogą być dalsze wzrosty.Ja dziś wyszedlem z SMK i kupiłem przed poludniem Teliani,cholernie rośśnie.Potrzymam z dwa dni i wtedy z tą forsą pewnie wejdę tu na SMK.
  • Re: pytanie Autor: ~mac [83.10.248.*]
    hehe ja dzis zrobiłem identyczna operację. mam nadzieję,że zarobimy. TLV powinno jutro zrobić drugi raz dwucyfrowy wynik. po 3zł wyrżne, a SMK to juz loteria. może spekuła ciągnąc mdo 10zł, a może równie dobrze zwalić do 2zł.
    mialem nadzieje ze ktos powie mi cos blizej o tej spolce zanim podejme decyzje,oczywiscie zamlo informacji dostalem by wejsc w te spolke....
[x]
OXYGEN 3,36% 0,31 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.