• info super Autor: ~kifer [188.33.119.*]
    Informacja o pozytywnym rozpatrzeniu wniosków przygotowanych dla klientów Blue Tax Group S.A. z RPO schemat 1.2.C
    Zarząd Spółki Blue Tax Group S.A. (dalej "Emitent") informuje, że została opublikowana lista wniosków, które przeszły pozytywnie ocenę merytoryczną w ramach schematu 1.2.C Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego (dofinansowanie udziału w imprezach targowych i wystawienniczych dla MSP). W związku z tym Klienci Blue Tax Group S.A., którzy zawarli umowy na kompleksową obsługę w ramach przygotowania dokumentacji aplikacyjnej do Regionalnego Programu Operacyjnego, schemat 1.2.C, otrzymali powiadomienia o rekomendowaniu ich projektów do dofinansowania.
    Oznacza to, iż z uwagi na przyznanie dotacji na projekty dotyczące udziału w targach o charakterze co najmniej regionalnym, Emitent osiągnie przychody z tytułu opłat prowizyjnych od uzyskanego dofinansowania na przełomie II i III kwartału bieżącego roku.

Podstawa prawna: §3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Sytemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect".

Osoby reprezentujące spółkę:

* Mirosław Stanisławski - Prezes Zarządu
  • Re: info super Autor: ~o co kaman [89.231.126.*]
    a ile tego zarobku będzie ?
  • Re: info super Autor: ~kifer [188.33.119.*]
    już ci kiedyś pisałem - ziarko do ziarka...................... (patrz inne umowy) niezależnie ile by było
  • Re: info super Autor: ~Hank [87.105.135.*]
    Maksymalna wartość dofinansowania dla klientów - 50 tys pln ...
  • Re: info super Autor: ~makler [46.134.101.*]
    interesuje cie zwrot czesciowy prowizji maklerskiej wprost do twojej kieszeni?
  • Re: info super Autor: ~ula [31.63.159.*]
    dobrze to ująłeś :-)
  • Re: info super Autor: ~majk [95.49.193.*]
    popyt sie ladnie ustawia, pytanie kiedy decydujacy cios, licze na 100-200%,
  • Re: info super Autor: ~rob [77.114.212.*]
    a cóż to nikt nie chce oddać po 6 gr oj nie ładnie nie ładnie :)
  • Re: info super Autor: ~perfeciar [83.26.169.*]
    Ile ja to już razy przerabiałem;
    Czasami wystarczy 1gdz-i jest pozamiatane
    I co zrobić ,wejść bo jest już 8gr ,może liczyć na korektę .
    Odwieczne rozterki inwestorów
    Ale ja już mam i czekam i jak będę sypał gdy wy będziecie kupować to proszę nie jęczeć
[x]
BELEAF -1,96% 3,00 2025-10-31 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.