• morpol w oslo coraz nizej notowany Autor: ~ink [213.123.169.*]
    reszte zostawiam wam
  • Re: morpol w oslo coraz nizej notowany Autor: ~Buti [213.134.165.*]
    Coś ci sie spolki pomylily, kogo to obchodzi???
  • Re: morpol w oslo coraz nizej notowany Autor: ~Jaro [91.123.161.*]
    Kolego nie mieszaj Morpolu z Epigonem. Epigon obecnie jest jedną z lepszych Spółek na new connect (mam na myśli rentowną działalność, osiągane wyniki oraz perspektywy).
    Nie wiem tylko o co chodzi z kursem akcji. Inni pochwalą się ze mają straty mniejsze niż zakładali i kurs szybuje w górę, albo członka rady nadzorczej co projektuje samochody.
    Wracając do EPI oraz Morpol to dwa różne podmioty. Z tego co wiem ten pierwszy handluje a drugi jest producentem. Porównuj człowieku Epigon do innych spółek z branży notowanych na giełdzie. To okaże się perełką.
  • Re: morpol w oslo coraz nizej notowany Autor: ~epigon [78.88.58.*]
    ze ślepym o kolorach
    facet sprzedał a teraz nagania na spadki , resztkami akcji wali kurs aby wywołać panike , to kim on może być tajem ( tekst z Psów)

pozdr dla normalnych
    a nie fałszywców , pierwszy czerwony i pierwszy w solidarności byle koryto pełne
  • Re: morpol w oslo coraz nizej notowany Autor: ~ink [213.123.169.*]
    tak to jest inwestowac w spolke o ktorej nic sie nie wie, a morpol to glowny utrzymujacy epigona przy zyciu wiec nie piszcie farmazonow ze nie ma wplywu na to co sie dzieje w epigonie, fak ze sprzedalem wysoko i mysle ze po IIkw 18 gr jest calkiem mozliwe i tam bede czekal, a te resztowki kto ktos sprzedaja nie sa wcale takie male wiec nie pisz glupot bo od 4 dni jest wywalanie papieru i jak narazie zaden popyt nie moze sobie z tym poradzic.
    Kolego co znaczy główny utrzymujący? Morpol jakieś datki daje, tace???
    Wpływ jest taki że Epigon handluje towarem Firmy Morpol i jednocześnie są powiązania właścicielskie. Ale nie pisz człowieku ze kurs Morpolu spada to i Epigonu też musi spadać. Jedni handlują towarem drudzy są producentem zresztą największym w Europie.
  • Re: morpol w oslo coraz nizej notowany Autor: ~uno [86.14.68.*]
    skoro morpol produkuje a epigon handluje i morpol zwalnia ludzi bo nie ma zbytu tzn ze epigon mniej sprzedaje proste
  • Re: morpol w oslo coraz nizej notowany Autor: ~dankson [62.21.17.*]
    no chyba jednak się rozwijają skoro chcą kupić 30 ha w Ustce
    uno dla mnie to nie jest proste. Bo nie wiem czy Morpol całość sprzedaży realizuje przez Epigona to po pierwsze. Czasami można sprzedać mniej ale ważne z jaką marżą!!!
    Natomiast zupełnie nie rozumiem że większość szuka dziury w całym. To znaczy Epigon się rozwija, ma super wyniki, super wskaźniki, tylko akcje nie chcą iść w górę. Więcej zaufania do Spółki. W innych Spółkach dobrą informacją jest fakt ze straty się nie zwiększają... i kurs szybuje w górę. Pozdrawiam akcjonariuszy Epigona szczególnie długoterminowych.
  • Re: morpol w oslo coraz nizej notowany Autor: ~kadafi [89.231.123.*]
    wkolko powtarzasz argument, ze mniejsze straty to spolka rosnie i sie strasznie dziwisz. widzisz wycena na gpw spolek dotyczy przyszlosci a nie terazniejszosci. jezeli rynek spodziewa sie wiekszych strat to wycenia spolke nizej, m.in. ze wzgledu na malejaca wartosc ksiegową. jezeli okazuje sie ze straty sa mniejsze to automatycznie wartosc rynkowa spolki jest wyzsza i rynek to natychmiast dyskontuje.

jezeli natomiast jakas firma publikuje dobra wiadomosc, a ona jest juz w cenie bo sie tego rynek spodziewal i nie ma reakcji, a ty sie dziwisz, tzn ze jestes na gieldzie za krotko.
  • Re: morpol w oslo coraz nizej notowany Autor: ~Jaro [193.108.177.*]
    Kadafi jak ja byłem na giełdzie to ty nie wiedziałeś co to jest.
    A gdzie tu widzisz w cenie zdyskontowane dobre informacje??? Ja tego nie widzę.
    Spółka jest rentowna na właściwej ścieżce, obecnie jedna z lepszych w branży rybnej.
    Widzisz tu odzwierciedlenie w wycenie?????
  • Re: morpol w oslo coraz nizej notowany Autor: ~booster [178.42.251.*]
    Ja widzę totalne gó....no informacyjne i lanie na akcjonariat "nie związany".
  • Re: morpol w oslo coraz nizej notowany Autor: ~qwerty [77.252.240.*]
    a co dzisiaj napiszesz?
    ech inwestory
[x]
EPIGON 0,00% 0,20 2016-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.