• do sypaczy Autor: ~kris [195.162.85.*]
    sypac, bo czekam!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: do sypaczy Autor: ~kris [195.162.85.*]
    co tak slabo????czekam
  • Re: do sypaczy Autor: ~observer [178.37.60.*]
    Nie pros sie o klopoty! Pozniej bedziesz plakal. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ze po sadowym zatwierdzeniu ukladu kurs pojdzie w dol....
  • Re: do sypaczy Autor: ~bankier1972zkrakowa [87.239.217.*]
    Ale wcześniej pożądane byłoby wyrysowanie podwójnego szczytu, czyż nie?
  • Re: do sypaczy Autor: ~kanclerz [83.3.183.*]
    Dlaczego kurs miałby polecieć w dół? Możesz uzasadnić?
  • Re: do sypaczy Autor: ~On [89.73.151.*]
    no bo im więcej dobrych informacji..tym kurs jest niżej :)
  • Re: do sypaczy Autor: ~ADX [194.29.175.*]
    O ile dobre pamiętam to rok temu kurs był na poziomie 70gr. od tego czasu są raczej same dobre informacje a kurs jest na poziomie 1zł. Jezeli uważasz , że notowania spółek mają się nijak do wyników to znaczy, że mamy do czynienia z kasynem a nie z giełdą.
  • Re: do sypaczy Autor: ~kris [195.162.85.*]
    no to dobrze uciesze sie:) wtedy dokupie wiecej, mam czas
  • Re: do sypaczy Autor: ~wizard144 [83.28.125.*]
    @kris

http://www.kwejk.pl/obrazek/62363,no%20dawaj%20kurwa <<

Adekwatne do Twojego wpisu ^^
  • Re: do sypaczy Autor: ~kalafa [81.18.213.*]
    Dobre
  • Re: do sypaczy Autor: ~roy [83.4.210.*]
    po uprawomocnieniu sie wyroku kurs moze spasc tylko z tego powodu ze wiele osob(leszczy) czeka na ta date z mysla ze zarobi kokosy w kilka dni, a jesli kurs nie ruszy to ten ktos sie zdenerwuje i wywali, co moze zle wplynac na cene, jednak moze to byc tylko chwilowe jesli wogole to nastapi, zas w dluzszej perspektywie kurs bedzie rosl, uprawomocnienie sie wyroku da wiele nowych mozliwsci co w efekcie pozwoli grubasom wchodzic w mirke ps. wszystko co napisalem to tylko moje przypuszzenia nie naklaniajace do kupowania akcji
  • Re: do sypaczy Autor: ~DanTheDowner [195.20.110.*]
    Roy to co piszesz wpisuje się w moją teorie. 06.06 nic nie zmieni, czeka nas jeszcze długa kiszonka, do końca roku może coś z tego będzie ale przez wakacje nic sie nie zmieni.
  • Re: do sypaczy Autor: ~roy [83.4.210.*]
    tak z tym ze ja spodziewam sie wzrostów znacznie szybciej niz po wakacjach, wydaje mi sie ze duze ruchy beda juz niebawem, to bedzie zalezalo od tego jak agresywnie beda wchodzic wiekszi gracze bo to ze beda wchodzic to jest prawie pewne, pytanie tylko czy na hurra czy po cichutku:)
  • Re: do sypaczy Autor: ~Lee [193.59.55.*]
    Ale jaja!!!!
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=254443&_DocID=474759&_Site=ESPI&_CheckSum=198816967
[x]
MIRACULUM 1,45% 0,56 2026-07-01 11:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.