Jak tu się uspokoiło to oddali ze stratą i polecieli na veno ,ats z nadzieją kosmicznych zysków i zostali ponownie ubrani. Teraz wrócą tu jak zacznie się coś dziać ale nie odkupią już za tyle co sprzedali .Największa głupota wskakiwać w biegu i panikowanie pod przypływem chwili :)
Dnia 2011-05-27 o godz. 15:55 ~ALA napisał(a):
> jak moge Ci sprzedać po 7gr jak sama brałam po 8-9gr, weż
> tak samo jak ja hihihihihihihi
Czyli nie jesteś dobrą samarytanką. Przykro mi. Jak byłem młodszy zwykle mogłem liczyć na płeć piękną.
dziś czasy się zmieniły, teraz ładna , młoda i na dodatek inteligetna laska sie ceni. W ramach sympati mogę koledze doradzić by ustawił się na to 8gr bo moze potem nie zdażyć zrobic zakupów.Pozdrawiam.
Tak sobie tylko pomyślałem. Jeśli żle to proszę mnie poprawić. Ilość akcji 101 250 000 przy kapitalizacji 3 130 000 zl. plus 14 000 000 za żwirownię=17 130 000:101 250 000=0,17. Więc przy 17gr. c/wk równa będzie 1. Wiem że będzie kredyt, koszta obsługi ale będzie też zysk nie tylko ze żwirowni ale też z działalności podstawowej. Co Wy na to?. Zapowiada się super.
Dnia 2011-05-28 o godz. 14:59 ~ala napisał(a):
> brzmi zajefajnie tylko czy dojdziemy do tego pułapu i kiedy
> ;-(
Nie wiem ALA czy pamiętasz Boryszew ?. Tam to dopiero były szopki. Myślę iż my jesteśmy dopiero w 1/11 części co tam się działo. Spróbuję potrzymam do 0,44 i dopiero zobaczę na wyniki.
ja jestem dopiero od niecałego roku na giełdzie, nie znam jeszcze wszystkich spółek , troche zarobiłam , troche straciłam ale sie ucze, mam kilka teraz w portfelu ale czekam co to bedzie , ostatnio duzo skakałam po spólkach i nawet sie opłacało teraz musze uzbroic sie w cierpliwość , najwięcej nerwów kosztuje mnie ATS