Mimo wszystko myślę ze korekta blisko z parenaście % na doł i później znowu odbicie! Ogólnie trend jest wzrostowy ale strasznie pofalowany :) poczekam aż stanieje i znowu zaatakuje ale już większą kasą
jakiś nerwowy ten kupujący - z drugiej strony dał zarobic niewiernym na fiksie - czy to korekta w locie czas pokaże ale trochę duża baza jeżeli chodzi o wolumen do dalszych wzrostów bez korekty chyba, że będziemy rosnąc na mniejszym wolumenie
info dobre ale spodziewałbym się korekty ok -20% w pon, wt, sr a później znowu w góre. Ubrani za ok 1 zł będą chcieli zrealizowac zyski. Mimo wszystko spółka bardzo godna uwagi.
Można by rzecz perełka :)
NAGANIACZ!!! NIEZDECYDOWANY NAGANIACZ... NAJPIERW PIER... O MEGA WZROSTACH A CHWILE POTEM SPRZEDAJESZ. WEŹ SIE KU... CZŁOWIEKU ZASTANÓW! JA MAM OD 1.3 I ANI MYŚLĘ SPRZEDAWAĆ caps celowy
nie naganiacz lecz staram się sprzedawac na szczytach i kupować w dołkach. Na tym chyba giełda polega a nie na trzymaniu akcji nie wiadomo ile. Na giełdzie się zarabia, a poza tym dużo w tobie jadu człowieku. Nie napinaj się tak. Życzę powodzenia
jak to nie naganiacz? najpierw w jednym temacie piszesz: "Może nie być już okazji na kupno taniej, a papier za pare dni zobaczy 2 z przodu! Prox to perełka na NC" a za chwile w innym że sprzedałeś. i co? to nie jest naganianie? trzeba bylo nie pisac pierwszego albo sie nie chwalić w drugim...
kolego dobrze wiesz ze sytuacja na gieldzie a szczegolnie na NC ciągle się zmienia, wczesniejsze posty były dla wcześniejszefo okresu. Teraz mysle ze bedzie zjazd do 1,2 - 1,3 . Nie popieram tego AT , poprostu tak mysle i tyle :)