to przykre ale prawdziwe i tak się dzieje nie tylko w słupsku , a jak może być inaczej jak synowie i córy tow z prl dochodzą prawdy na stołkach w ipenie
to wszystko to jedna wielka ściema
liczą sie tylko koryta i kolesie i to dotyczy całego kraju
co sądzisz o dalszej drodze kompa , ktoś wczoraj nieźle namieszał
a swoja droga to wystarczy kilka tysiaków akcji aby wyprawiać fajerwerki
pozdrawiam swiadomy akcjonariat
ja tu zostaje.spolka rosla i jest korekta-przeciez to normalne.jesli masz wolna kase wez bipromet-potem mi podziekujesz.spiesz sie zobacz info na ''pb''
Witam,
Mam podobne odczucia co do rzeczywistości nas otaczającej.
Ale to chyba nie to forum abyśmy płakali sobie w rękaw.
Co do Kompapu to pamiętasz Kris b jak ci mówiłem ,że bedzie szarpało kursem .
Wczoraj byl super przykład ;ktoś wywalił kilka kilo po ok 11 xx i następnie odkupił po 10 xx .nabrało się kilku strachliwych i dzisaj jakoś nikt po 10,50 nie ma ochoty oddać .
Oceniam ,że takich ruchów bedzie jeszcze kilka i po konsolidacji będzie następne wybcie i tak do 30 08 do wyników za 2 kw!! Kompap urósł o ok 50 % w kilka tygodni więc ma prawo trochę spaść . 10 zł jest oporem! A dzisiaj uważam ,że powinien się zamknąć na 10 ,75 .
Prezes niesmiało dobiera -za bardzo się nie wyśilił ale mam nadzieję ,że to nie ostatnie słowo jeśli xchce wrócić do swoich 33% to jeszcze 500 000szt !!!!
masz racje wert-ludzie siedza na akcjach i nie wiedza ze sa korekty-grunt ze spolka jest w trendzie wzrostowym.od 2 tygodni naganialem na mispol-fudusz litewski.kupowal go sr.po 8 a on spadl na 4.a teraz juz 5.4 w 2 dni i inwestory zdziwione.a litwini maja tesz meszko sa.i buduja w pl niezly holding spozywczy.spolek jest mnostwo-okazje sa caly czas/pozdro