polska jest juz za mala.kierunek-azja-rynek bez dna-a wprowadzajacy-swiatowy rekin stali-mittal-nie trzeba innej rekomendacji.tu niektorzy pisali ze wzieli zyski przy cwk 1
w poniedzialek bedzie info o indiach bardzo oficjalne i z prognozami na wzrosty radze to rozważyć tu w końcu jest o co walczyć powoli dojdzie do dychy i wtedy będą walki o papier
wg mnie akcje biprometu zachowuja sie racjonalnie.spolka prostuje najpierw swoje niedowartosciowanie nawet ze strefy ponizej 6 zl.inwestorzy mimo planow projektowania spalarni i innych inwestycji oraz wstepnego planu ekspansjii na azje-czekaja na wyniki.jesli rzeczywiscie zobacza trwala poprawe plus ew.dywidende kurs ostro ruszy pod te nowe plany.cena wciaz tylko do akumulowania.do tej pory to wlaciwie cena odzwierciedla zespol biurowcow w katowicach-reszta to wciaz zero/pozdro
mówi że giełda dyskontuje przyszłośc, więc ja mówię że ta przyszłośc jest mocno trzymana na uwięzi , kurs jest zbijany na siłe a Ci co chcieliby ruszyc z pradem ciagle się boja i nie maja przekonania do tego papieru , tak więc skup trwa ta sama sytuacja na kompapie , wystarczy kilka kilo akcji i kurs lata jak "żyd po pustym sklepie"
obie spółki pokazały juz zarys możliwości wzrostu , bo przy tak małym volumenie w obrocie tutaj kurs może sie wahac w granicach niewyobrażalnych , wystrczy niewilka iloś akcji
pozdrawiam świadomy akcjonariat
jestem pod wrazeniem dzisiejszego kupna na spolce-cos sie niewatpliwie szykuje-moze prognoza.podaz nie ma sily juz sypac.przy okazji mamuska-khhm w okolicach 200 zl/pozdro