• Indie Autor: ~GG [83.12.167.*]
    http://www.pb.pl/2/a/2011/05/27/Bipromet_wyrusza_po_indyjska_przygode
  • Re: Indie Autor: ~kris b. [83.21.207.*]
    polska jest juz za mala.kierunek-azja-rynek bez dna-a wprowadzajacy-swiatowy rekin stali-mittal-nie trzeba innej rekomendacji.tu niektorzy pisali ze wzieli zyski przy cwk 1
  • Re: Indie Autor: ~re [46.205.82.*]
    mam wrazenie ze to dopiero poczatek. Ciagle czekamy na mamuske
  • Re: Indie Autor: ~abc [95.51.182.*]
    w końcu się zaczyna tutaj hossa
  • Re: Indie Autor: ~kris b [83.21.207.*]
    korzystajcie-dopoki jeszcze bezmozgi oddaja.ta plynnosc moze zaprowadzic spolke w niebiosa.marzenie-mittal w akcjonariacie.choc maly pakiecik
  • Re: Indie Autor: ~123 [81.15.229.*]
    A co z Capitalem jego akcjonariuszem
  • Re: Indie Autor: ~Obserwator [87.99.109.*]
    Tu jeszcze będzie huśtać papierem no i jeszcze musimy zaliczyć głębszą korektę na GPW ,dopiero po tym coś z tego będzie.
  • Re: Indie Autor: ~Dudziarz [195.117.41.*]
    Podbitka i zwała.
  • Re: Indie Autor: ~warren bar [89.76.62.*]
    kogo chcesz wystarszyć tu nie ma frajerów w akcjonariacie
  • Re: Indie Autor: ~kolendnik [83.11.136.*]
    w poniedzialek bedzie info o indiach bardzo oficjalne i z prognozami na wzrosty radze to rozważyć tu w końcu jest o co walczyć powoli dojdzie do dychy i wtedy będą walki o papier
  • Re: Indie Autor: ~kris b [83.9.124.*]
    wg mnie akcje biprometu zachowuja sie racjonalnie.spolka prostuje najpierw swoje niedowartosciowanie nawet ze strefy ponizej 6 zl.inwestorzy mimo planow projektowania spalarni i innych inwestycji oraz wstepnego planu ekspansjii na azje-czekaja na wyniki.jesli rzeczywiscie zobacza trwala poprawe plus ew.dywidende kurs ostro ruszy pod te nowe plany.cena wciaz tylko do akumulowania.do tej pory to wlaciwie cena odzwierciedla zespol biurowcow w katowicach-reszta to wciaz zero/pozdro
  • Stara szkoła Autor: ~Senior [83.24.198.*]
    mówi że giełda dyskontuje przyszłośc, więc ja mówię że ta przyszłośc jest mocno trzymana na uwięzi , kurs jest zbijany na siłe a Ci co chcieliby ruszyc z pradem ciagle się boja i nie maja przekonania do tego papieru , tak więc skup trwa ta sama sytuacja na kompapie , wystarczy kilka kilo akcji i kurs lata jak "żyd po pustym sklepie"
    obie spółki pokazały juz zarys możliwości wzrostu , bo przy tak małym volumenie w obrocie tutaj kurs może sie wahac w granicach niewyobrażalnych , wystrczy niewilka iloś akcji
    pozdrawiam świadomy akcjonariat
  • Re: Stara szkoła Autor: ~icm [83.30.183.*]
    widzę jedno -chyba teoretyczne ryzyko.Drugie wezwanie KGHM do 90% + 1 akcja , resztę zbiorą tanio w przymusowym skupie. Realne ? , może w 20 %.
  • Re: Indie Autor: ~ares [77.254.47.*]
    Teraz kurs powoli ale konsekwentnie będzie szedł w górę. Chetnych do sprzedaży papiera nie ma a chętnie bym dokupił.
  • Re: Indie Autor: ~jak [85.193.243.*]
    to dlaczego nie kupujesz?
  • Re: Indie Autor: ~ares [77.254.47.*]
    kupuje tylko to sa male ilosci a chcialbym wiecej
  • Re: Indie Autor: ~kris b [83.25.43.*]
    jestem pod wrazeniem dzisiejszego kupna na spolce-cos sie niewatpliwie szykuje-moze prognoza.podaz nie ma sily juz sypac.przy okazji mamuska-khhm w okolicach 200 zl/pozdro
  • Re: Indie Autor: ~re [83.30.217.*]
    wg mnie na razie nic sie nie szyuje tylko szukajacy mocnych spolek z malym ryzykiem powoli kupuja. i dobrze robia
[x]
BIPROMET 1,28% 6,34 2015-04-21 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.