• IIQ Autor: ~kos [195.177.210.*]
    hej, ruch forumowy na tej spółce nieduży, ale w sumie przy FF rzędu 15 % to możliwe. Jeżeli jednak ktoś tu zagląda to chętnie podyskutuję o kierunku kursu pod 2q 2011. W mojej ocenie dynamika przychodów sugeruje dalsze wzrosty. Poza tym robi się ciepło, czyli ludzie (posiadacze kart) nie będą chodzić na siłownie :) a to paradoksalnie idealna sytuacja dla Benefitu.
  • Re: IIQ Autor: ~ups [195.116.43.*]
    dokładnie.
    Benefit kolejne inwestycje, czas rozpocząć.
    Benefit idzie na zakupy.
  • Re: IIQ Autor: ~Grzegorz [89.79.222.*]
    Witam. Moim zdaniem na plus są fundamenty spółki oraz ogromne mozliwości rozwoju. Na minus natomiast płynność i zainteresowanie papierem. Jak to ostatnie sie zmieni - a moze sie zmienic np na kolejnym raporcie - to widzę swietlana przyszłość. pozdrawiam
  • Re: IIQ Autor: ~kos [195.177.210.*]
    Na szczęście ważniejsze rzeczy związane z rozwojem spółki i fundamentami mamy. Płynność jest problemem, małe ruchy mogą rzeczywiście sterować kursem dowolnie. Zainteresowanie z czasem przyjdzie. To co mnie najbardziej cieszy to perspektywa kolejnych dobrych wyników Q. Do tego lekki PR i powinno być miodnie ;)
  • Re: IIQ Autor: ~Grzegorz [89.79.222.*]
    sterowanie kursu to jedno ale bardziej chodzilo mi o zaintneresowanie dużych graczy ( nie mówiąc już o instytucjach) ktore nie wchodzą na tak nieplynny rynek. Ale podobno ma byc split co powinno zwiększyc zainteresowanie drobnych i w rezultacie zwiększyc płynność - i byc moze zainteresowac duzych. pozdrawiam
  • Re: IIQ Autor: ~fitness [95.155.104.*]
    Proponuje zapoznać się z artykułem zamieszczonym na łamach "Fitness Wellness Spa Management" strona 48-49 http://issuu.com/www.fitnessmanagement.pl/docs/fmi_5
    Zaczyna się palić ale grunt pod nogami spółce i jest kwestią czasu kiedy zawiąże się porozumienie między klubami fitness. Pozostawiam tą wiadomość do przemyślenia.
[x]
BENEFIT 2,09% 4 398,00 2026-05-18 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.