• PORA W DÓŁ Autor: karsyk1980 [194.28.203.*]
    polityka braku informacji w prasie i mediach prowadzona przez prezesa Lipke lada moment da chyba odzwierciedlenie w kursie i złamiemy sie w dół moze być bladość z pięciem sie do góry mimo ładnych obrotów stoimy w miejscu a jak mówi stare polskie przysłowie kto stoi w miejscu ten sie....cofa.
  • Re: PORA W DÓŁ Autor: ~doktor [95.49.76.*]
    Ja wolę politykę opartą o wyniki, a nie lans w mediach. Na razie urosło niesamowicie, a ciągle jest to spółka dla wtajemniczonych.
    To że rośniemy spokojnie, też jest bardzo zdrowe, szczęście że nie było wideł;), szaleństwa spekuły i dużego szumu.
    Wiadomo, że droga na szczyt nie jest szybka, jest wymagająca, trudna i tylko nieliczni się tam znajdą.

• Re: PORA W DÓŁ Autor: ~lol [95.41.57.*]
    prędzej PORY W DÓŁ bo będzie trzepanie z akcji.
  • Re: PORA W DÓŁ Autor: karsyk1980 [194.28.203.*]
    nigdy nie mówie a nie mówiłem ;)
  • Re: PORA W DÓŁ Autor: ~Hej Joe [79.185.235.*]
    Po takim wzroście korekta nic strasznego. Spółka jest cały czas w kanale wzrostowym, odbija od dolnej do górnej linii kanału. Złotówka w górę lub w dól cóż to jest przy takim potencjale wzrostów. Tylko trzeba być cierpliwym i nie dać odebrać sobie akcji. Pozdro.
  • Re: PORA W DÓŁ Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    a nie mówiłem..... no ale cena jest teraz przynajmnej wmiare atrakcyjna żeby kilka akcji dobrac ;)
  • Re: PORA W DÓŁ Autor: ~wert [83.238.209.*]
    Dalej kiwa kursem! Rano 9,50 teraz już 10 ,30 na kupnie!
    Gołym okiem widać ;wyleszczanie!!!! zakończy się pewnie na 10 ,50!!!
    Więc tytuł powinen być nie pora tylko PORY!!!
  • Re: PORA W DÓŁ Autor: ~aa [77.237.3.*]
    no i dobrze niech wyleszcza lamusow ;d
  • Re: PORA W DÓŁ Autor: ~świadomy akcjonariat [79.190.114.*]
    jak robią takie numery to im baaaaardzo zależy :) pozdro
    świdomy akcjonariacie
    10,45 widly, w dogrywce moze cos sie jeszcze zacznie :)
    chciałem nie skromnie zauwazyc że watek załozyłem przed spadkami.... teraz również uważam że strzelimy świecą do góry w tym tygodniu i to na wyższą gałąź niż ta z której spadliśmy... pozdrawiam, dotankowane jest jest ok, im braknie....pozdrawiam zarówno świadomych jak nie swiadomych odleszczonych i tych których jeszcze da sie odleszczyć....
    a moze by tak kompapa do RDO wyslac to by sie troche glosniej zrobilo?:D
  • Re: PORA W DÓŁ Autor: ~-spekulant [77.87.0.*]
    za wcześnie na rdo
    tam trzeba podać jak będzie po 30zł
    cisza jest wskazana
  • Re: PORA W DÓŁ Autor: ~andrzej [83.23.82.*]
    wiecie co załwazyłem ze jesli bedą znów chcieli zrobić zwale ,to ją zrobiom i nic na to nie poradzimy .tu wchodzi ogromny kapitał na który nic nie mozemy zrobić. oni znają sie na rzeczy. wiedza jak nas podejsc zebysmy sra li w gacie.a nie jednemu topnieja oszczednosci i gotowy jest sprzedac pod wpływem chwili.A dla nich,milion w tom czy w tom to nic. pozdrawiam cierpliwych i o mocnych nerwach.
  • Re: PORA W DÓŁ Autor: ~kris b [83.25.43.*]
    do autora postu-pora w gore.kosztowne okazuja sie zabawy akcjami.zmieniony trend ciezko zawrocic-dzisiaj co niektorym raczkipoparzylo-chcieli kupic po taniosci.mowilem aby nie skakac-ale nikt nie zabroni robic day-trading-chociaz przy tej plynnosci to mistrzostwo/pozdro
    co miało został zebrane poniżej 10,5 zostało zebrane, ci którzy zapóźno brali maja kłopot.
[x]
KOMPAP 0,00% 18,80 2026-05-15 12:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.