polityka braku informacji w prasie i mediach prowadzona przez prezesa Lipke lada moment da chyba odzwierciedlenie w kursie i złamiemy sie w dół moze być bladość z pięciem sie do góry mimo ładnych obrotów stoimy w miejscu a jak mówi stare polskie przysłowie kto stoi w miejscu ten sie....cofa.
Ja wolę politykę opartą o wyniki, a nie lans w mediach. Na razie urosło niesamowicie, a ciągle jest to spółka dla wtajemniczonych.
To że rośniemy spokojnie, też jest bardzo zdrowe, szczęście że nie było wideł;), szaleństwa spekuły i dużego szumu.
Wiadomo, że droga na szczyt nie jest szybka, jest wymagająca, trudna i tylko nieliczni się tam znajdą.
Po takim wzroście korekta nic strasznego. Spółka jest cały czas w kanale wzrostowym, odbija od dolnej do górnej linii kanału. Złotówka w górę lub w dól cóż to jest przy takim potencjale wzrostów. Tylko trzeba być cierpliwym i nie dać odebrać sobie akcji. Pozdro.
Dalej kiwa kursem! Rano 9,50 teraz już 10 ,30 na kupnie!
Gołym okiem widać ;wyleszczanie!!!! zakończy się pewnie na 10 ,50!!!
Więc tytuł powinen być nie pora tylko PORY!!!
chciałem nie skromnie zauwazyc że watek załozyłem przed spadkami.... teraz również uważam że strzelimy świecą do góry w tym tygodniu i to na wyższą gałąź niż ta z której spadliśmy... pozdrawiam, dotankowane jest jest ok, im braknie....pozdrawiam zarówno świadomych jak nie swiadomych odleszczonych i tych których jeszcze da sie odleszczyć....
wiecie co załwazyłem ze jesli bedą znów chcieli zrobić zwale ,to ją zrobiom i nic na to nie poradzimy .tu wchodzi ogromny kapitał na który nic nie mozemy zrobić. oni znają sie na rzeczy. wiedza jak nas podejsc zebysmy sra li w gacie.a nie jednemu topnieja oszczednosci i gotowy jest sprzedac pod wpływem chwili.A dla nich,milion w tom czy w tom to nic. pozdrawiam cierpliwych i o mocnych nerwach.
do autora postu-pora w gore.kosztowne okazuja sie zabawy akcjami.zmieniony trend ciezko zawrocic-dzisiaj co niektorym raczkipoparzylo-chcieli kupic po taniosci.mowilem aby nie skakac-ale nikt nie zabroni robic day-trading-chociaz przy tej plynnosci to mistrzostwo/pozdro