• Fri flołt NTT Autor: ~herakles [85.222.80.*]
    Mamy jakieś 55mln akcji po 1zł i fri flołt na poziomie 34% Jak ostatnio patrzałem na jakieś walne to tam pojawiał się Michał Kurek ze swoimi czema procentami. Ile takich jest po rodzinie? Ja sobie odpowiedziałem. Jakbym miał taką firmę i rodzinkę, to przykręciłbym pasa i kupywał, a Wy? Za 4,5 kupili i oddają po złociszu, BUHAHAHAHA, czterokrotna przebitka jak nic. No więc odpowiedzmy sobie jeszcze raz, jaki jest REALNY fri flołt? 5 czy 10%, dajmy 3mln akcji. Pamiętacie tą podpuchę kilka miesięcy temu? 1,5 mln akcji przewalili. POŁOWĘ zakładanego free float. A spekulanci? Przed wami ARMIA spekuły, która ma ponad 90% akcji w rękach i myślicie, że DA WAM ZAROBIĆ, a Wy dalibyście???

BUUUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA HIE HIE HIE HIE WHIK HAHAHA HIE HIE HIE HIE WHIK WHIK WHIK WHIK BUUUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHA BUUUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHA

ŁOJEZU ale się uśmiałem........

• Re: Fri flołt NTT Autor: ~mis malinowy [178.183.183.*]
    Kochany Heraklesku jeszcze malżenstwo Rymuza-Przepiórkowska maja akcje:)
    http://stooq.pl/q/h/?s=ntt ff to ok25,7% ale jesli rodzina ma 3% jak mowisz to tutaj karty sa rozdane w takim razie wiec na co to czekanie az wyzbieraja do reszty potem oglosze wezwanie na pozostale akcje i spolka wychodzi z gieldy?:(( srednia pod wezwanie z 1 zl z hakiem z ost 6 miesiecy i po zabawie?
    innymi slowy trzeba dac dyla z tego poziomu na wyzsze tak zeby im sie nie oplacalo trzymac kursu...uwolnic entka i tyle...
  • Re: Fri flołt NTT Autor: ~eskulap [77.252.132.*]
    A odwróćmy sytuację. Bądźmy krukami.
    Mamy perełkę w portfelach, ale jeszcze nam trochę brakuje. Rynek absolutnie nie orientuje się, że ntt to skarb i nie reaguje :))) . Państwo krukowie trzymają kurs wystarczy 10000 akcji na poziomach 1 z groszem.
    Oj Panowie, gdyby tak było dobrze to żadna siła nie utrzymałaby kursu.
    michal kurek3% jak mowice akcje ktore mial skyline mial ok 1mln akcji (cos ok 1,75%?) rozeszly sie chyba w umowie cywilno prawnej? (bo na rynku ruchu jakos nie bylo a skyline na stronie pisze ze zakonczyli inwestycje) ... nie wiem w co tu graja ale jesli to ruszy to szalej dusza piekla ne ma... no chyba ze bedzie wezwanie na akcje i wycofanie spolki z gieldy?? moga cos takiego zrobic?
  • Re: Fri flołt NTT Autor: ~NTTFun [83.10.207.*]
    Najciekawsze jest to, że spólka ma 13,5 mln gotówki w kasie ... 25 groszy na akcję ...
    wystraczy zrobić buy-buck ... ogłosić wezwanie powiedzmy na 10 mln akcji po 1,20 czy 1,30 ... i spółka umaża prawie 20% (te 10 mln) akcji
    no tylko wtedy przymusowe wezwanie na pozostale akcje i po zawodach ... :) a srednia z 6 miesiecy 1 z hakiem...ale bylyby jaja - bo po co im ta gotowka?
  • Re: Fri flołt NTT Autor: ~NTTFun [83.10.207.*]
    Postawmy się w sytuacji potencjalnego kupującego akcje NTT?
    Załóżmy, że chcesz kupić 100k akcji lub wiecej po cenie 1 PLN czy te 90 gr

Srednie dzienne obroty to 17k czyli aby kupić 100k akcji NTT potrzeba 6 sesji zakładając że kupujący będzie miał 100% udział w obrotach ... a to nie mozliwe ... czyli realnie potrzeba 10 sesji
    albo aby wziąść większą ilość akcji NTT trzeba zwyczajnie zaoferować wyższą cenę niz 1 zeta ... bo ile mozna, zebrać po 1,01 czy 1,02?
    dokladnie kombinuja jak kon pod gorke ... mysla ze nagle wszyscy sie wystawimy po 1 zl bo jestesmy glupi... niestety chca nazbierac co nie jest latwe musza podniesc wyzej a jak beda zwlekac pojawi sie info, przetarg, albo znowu dobre wyniki to bedzie coraz trudniej ...
  • Re: Fri flołt NTT Autor: ~mlody m [62.87.184.*]
    ale wymyśliliście sobie teorie :D ubawiłem się po pachy!
    przecież nie ma żadnego zainteresowania nttkiem przecież codziennie by zbierali to co poniżej np 1,10 i straszaki wystawiali a tu obroty co kot napłakał i nic nikt nie bierze aż żal d... ściska jak na to patrze! ale ciągle mam nadzieje że wpadnie jakiś grubas i pozbiera te kilkadziesiąt kilo co sypacze wystawiają! ja zbierałem do czasu ale trzeba portfel dywersyfikować bo nasza władza nie wiadomo co wymyśli do wyborów ;p bo obiecują obiecują obiecują .....
    mowisz o tych laptopach dla pierwszakow? :) ja tego nawet pod uwage nie biore ... jesliby to wypalilo to wycena optimusa:) ale tego nie bierzemy pod uwage...
  • Re: Fri flołt NTT Autor: ~mis malinowy [62.152.157.*]
    skad bierzecie 34? jest ok 25% ff oficjalnie...http://www.money.pl/gielda/spolki_gpw/ntt;system;sa,NTT,akcjonariat.html

a jesli ten michal ma dalej te 3 % i skyline opchnelo komus te ok 1.75% co mieli to tutaj rzeczywiscie mozesz miec racje ze akcji jest bardzo malo, ale w takim razie jak dlugo mozna szykowac sie do dziewczego lotu??
  • Re: Fri flołt NTT Autor: ~herakles [85.222.80.*]
    Wezwanie może być gotowe i czekać w szufladzie.
  • Re: Fri flołt NTT Autor: ~mlody m [62.87.184.*]
    Dnia 2011-05-30 o godz. 20:50 ~herakles napisał(a):
    > Wezwanie może być gotowe i czekać w szufladzie.

chyba od cba:) hahaha zabawny jesteś heraklesie
  • Re: Fri flołt NTT Autor: ~mis malinowy [83.220.123.*]
    moze byc wezwanie to nie jest wykluczone...
[x]
NTTSYSTEM 0,00% 9,88 2025-10-03 16:45:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.