Jesli kiedy kolwiek natraficie na firme Indos Sa z Chorzowa szczerze odradzam. Firma malo profesjonalna ktora mowi ze chce pomoc a tylko dzieki niej popadniesz w jeszcze gorsze dlugi
Współpracowałem z firmą INDOS w zakresie windykacji. Powiem ogolnie iz nie jestem zadowolony - rozszczenia wobec siebie bardzo duzę, koszty jeszcze większe a efektywnośc zerowa.
Windykacji w INDOS jest tylko telefoniczna nigkt nie był u mojego dłuznika, sam wiecej zdziałałem aby odzyskac pieniądze
Niestety jestem klientem firmy INDOS S.A. Zdecydowałem się na faktoring. To największy błąd jaki popełniłem w trakcie kilkuletniej działalności mojej firmy. Głównym celem jest wyssanie z klienta ostatniego grosza, bez względu na sytuację w jakiej się znajduje.
Niestety jestem klientem firmy INDOS S.A. Zdecydowałem się na faktoring. To największy błąd jaki popełniłem w trakcie kilkuletniej działalności mojej firmy. Głównym celem jest wyssanie z klienta ostatniego grosza, bez względu na sytuację w jakiej się znajduje.
Pilnie szukam kontaktu z oszukanymi przez firmę Indos sprawa bardzo pilna.
Proszę o kontakt na adres mailowy biznes66@op.pl .
Dnia 2011-06-04 o godz. 11:05 ~Były klient napisał(a):
> Współpracowałem z firmą INDOS w zakresie windykacji. Powiem
> ogolnie iz nie jestem zadowolony - rozszczenia wobec siebie
> bardzo duzę, koszty jeszcze większe a efektywnośc zerowa.
> Windykacji w INDOS jest tylko telefoniczna nigkt nie był u
> mojego dłuznika, sam wiecej zdziałałem aby odzyskac
> pieniądze
Witam, pilnie szukam kontaktu z osobami rozczarowanymi współpraca lub oszukanych przez firmę Indos z Chorzowa bardzo ważne. Proszę o kontakt na adres biznes66@op.pl.
Dnia 2011-05-25 o godz. 19:58 ~Klient napisał(a):
> Szanowni koledzy,
Jesli kiedy kolwiek natraficie na firme
> Indos Sa z Chorzowa szczerze odradzam. Firma malo
> profesjonalna ktora mowi ze chce pomoc a tylko dzieki niej
> popadniesz w jeszcze gorsze dlugi
Proszę o kontakt w sprawie praktyk stosowanych przez firmę Indos z Chorzowa sprawa bardzo ważna będę zobowiązana za kontakt pod adresem biznes66@op.pl.