• żyje tu ktoś??? Autor: ~d1pyza [46.134.120.*]
    Dlaczego takie słabe wzrosty wręcz stoimy w miejscu??
    Spolka zapowiada sie rewelacyjnie powinna kosztowac juz w granicach 3 zeta.

Dlaczego?? hmm..
  • Re: żyje tu ktoś??? Autor: ~Tańczący z batonami [194.224.6.*]
    bo jest akumulacja, trochę cierpliwości
  • Re: żyje tu ktoś??? Autor: wysoka_srednia [79.184.246.*]
    Dodam, że na oko są na papierze 2 siły - zwalacz i kurso-trzymaczo-zbieracz, wydaje mi się że obydwoje zbierają. Pierwszy chce jak najtaniej, drugi nie pozwala na nura poniżej 0,7.

Obroty wzrosły, przyspieszają. Może będzie jakieś info.
    Ja w miarę możliwości dobieram, choć dziś przespałem okazję, ale komuś ładnie wpadło (podejrzewam, że zwalaczowi).

Jak ruszą z kopyta to będzie bardzo wysoko.
  • Re: żyje tu ktoś??? Autor: dvda [79.173.33.*]
    Akcje będą spadać w okolice 40 groszy. Potem zacznie coś się kręcić.
  • Re: żyje tu ktoś??? Autor: ~pakerek [46.134.186.*]
    Wysoka_srednia, patrz pojawiło się 2 nowych oraz 1 naganiacz. Pewnie jajco się zalogował na nowy nick. :P
    Jak sądzisz, co do pierwszych to oddadzą jeszcze w tym tygodniu ewentualnie w przyszłym.
    Co do DVD to muszę powiedzieć, że spółka śmieciowa więc i tak wysoko wyceniasz. Ciekawe czemu na 40 a nie na 20. Jutro czyszczę arkusz do 45 i ustawiam się na 40 mój guru.
    Tak na marginesie to w przyszłym tygodniu będzie ok 90 gr. Czemu nie przecież to tylko 28 więcej. DVD pisze o minus 32 to ja sobie w ten deseń.
    Już jedna zakład przegrała i nożki powinna rozkładać. Z Tobą się nie zakładam bo nie masz co zaoferować.
  • Re: żyje tu ktoś??? Autor: wysoka_srednia [79.184.82.*]
    To jest nas 7 + gruby.

Dobrze, ten który nagania na spadki chce tanio kupić.
  • Re: żyje tu ktoś??? Autor: ~pakerek [46.134.83.*]
    Wysoka a czemu siedmiu?
    Tomi, Ja i Instruktor nie potwierdzili obecności, chociaż ten ostatni ma twarde jaja więc jest na papierze. Gruby pewnie jest jak na każdej spółce.
    Kolega poniżej pomylił chyba adresy bo ja widziałem wczoraj osoby ćwiczące na biężniach 6 laseczek biegało, rowerki były w ruchu i kajaczki również. Jakieś karczki też ćwiczyły.
    Następnym razem wezmę kamerkę może uda mi się coś nakręcić i umieszę w necie.
    Po za tym jak cena jest wysoka dla Ciebie to czekaj na 40gr, ale bzdur nie opowiadaj.
    Ktoś jeszcze sprzeda paniżej zyli na podstawie Twojego wywodu i będzie stratny.
    Ano miałem okazję zajrzeć tam ostatnio i muszę przyznać że pusto tam było strasznie. Wygląda jak dobry sposób na pranie kasy, tylko po co się pchać z tym na giełdę ?
    A cena 40 groszy to taki optymistyczny szacunek uwzględniający ewentualne przyszłe zyski :)
    Te z działalności operacyjnej oczywiście.
  • Re: żyje tu ktoś??? Autor: ~Do dvda [85.221.177.*]
    To umówmy się w poniedziałek tam o 19.00 na kawę. Jak będzie mniej niż kilkaset osób na raz to ustawiam się na 10 gr i możesz odebrać. A jak będzie tłum to Ty się ustawiasz na 10 groni i Ja odbieram. Pasi?
  • Re: żyje tu ktoś??? Autor: dvda [83.16.197.*]
    Kilkaset osób będzie jak zrobią dni otwarte albo imprezę z okazji dnia dziecka.
    Jak tylko będę w okolicy to znów tam zajrzę. A oddać mogę wszystkie moje akcje FF nawet po 5 groszy, mam ich okrągłe 0 :) Jak cena będzie w okolicy 40 groszy to wtedy będę rozważał zakup.
  • Re: żyje tu ktoś??? Autor: ~Instruktor WF [213.17.203.*]
    Dvda masz jeszcze jakieś 3 dni na zakupy
    Raczej 3 tygodnie :)
    Poczekam as was przewalcują i pozbieram to co z chęcią będą wszyscy oddawać po 40 groszy.
[x]
FABRFORMY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.