Czy macie wrażenie, że zachodzi tutaj niezla wymaina pakietów? Albo mi się wydaje, albo ktoś specjalnie trzyma kurs już od kilku dni w okolicach 16 a dzisiaj jest to szczególnie widoczne. Ciekawe co się za tym kryje.
Trudno jednoznacznie powiedzieć - mało jest jednak zawieranych transakcji,a średnia zlecenia nie przekracza 500 szt..Według wykazu w rękach akcjonariatu jest około 1677000 szt. akcji i być może co bardziej niecierpliwi sprzedają nie wierząc w odbicie. Osobiście uważam,że obecny kurs osiągnął dno korekty i za jakiś czas zacznie się trend wzrostowy,pozdrawiam
Witam.
Może masz rację.
Dzisiaj z rana postawiono batonik 8500szt (straszak???) na 16.05.
Rozebrano go w 3minuty.
Czy była to wymiana pakietów - chyba nie ale to było dziwne wyjście.
Pozdrawiam
Ten pakiecik mnie właśnie zaniepokoił i przez chwilę nie wiedziałam w którą stronę sprawa się rozegra, bo przez moment kurs zjeżdżał na 15.90, ale jednak sesja zakończyła się po mojej myśli; miejmy nadzieję, że jutro dalej na zielono.
Pozdrawiam.
Obroty maleńkie, kurs na minusie ale ważne że członkowie zarządu nie puszczają w rynek objętych wczoraj akcji. Już figurują w wykazie akcjonariatu po 57120 szt akcji każdy. Myślę, jednak że dzisiejszy kurs zamknie się na małym plusie.
Kurs sobie skacze z plusa na minus, ale na razie jest na plusie i ważne że nie spada, chociaż rano zapowiadało się gorzej. Też myśle że zakończymy na zielono.