• a swoją drogą Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    mógłby pójść z raz na WIDŁY , zaczął by się ruch w biznesie :-)
    ......................no i pozdrawiam ten ŚWIADOMY AKCJONARIAT
  • Re: a swoją drogą Autor: ~aa [77.237.3.*]
    wykanczamy 11,4 i droga na widly otwarta :)
  • Re: a swoją drogą Autor: ~zenek [195.225.69.*]
    ta firma kiedyś była tragiczna za poprzedniego zarządu (Judycki prezes i gruby z Gdańska główny rozdający) ,po przegranych przetargach na drukowanie pitów do MF nie mieli na to żadnego pomysłu ,sprzedali Lipce kumplowi po dobrych kosztach i rozliczeniach z innymi dilami.
    ok. mam nadzieje ze teraz będzie rosło bo mam to od wielu lat ale też wiem że cin cin goście to max.przekręciarze od lat którzy za PRL-u kontenerowcami przemycali tony gumy do żucia i inne takie.../
  • Re: a swoją drogą Autor: ~belagio [79.185.110.*]
    swiadomy akcjonariat dziekuje za pozdrowienia
  • Re: a swoją drogą Autor: ~zenek [195.225.69.*]
    Ja dobieram od kilku lat jak tylko mam wolną flotę i widzę że wreszcie będą z tego pączki.
    ale ktos wyrabal ... ciekawie kiedy odbierze :D
  • Re: a swoją drogą Autor: ~mietzc [77.114.253.*]
    wzorowe zbieranie przez grubych.
  • Re: a swoją drogą Autor: karsyk1980 [194.28.203.*]
    koło 30zł mozna myśleć zeby wychodzić... ja pokowałem od 6,7 do 8pln i pakieciku taniej niz 30pln raczej nie oddam spółka ma potencjał i to wielki a ambicje Lipki i Knabego z resztą ekipy małe napewno nie są także do nastepnych wynków kwartalno półrocznych lecimy do góry a potem.... potem to bedzie albo niebo albo piekło....
  • Re: a swoją drogą Autor: ~kris b [83.25.44.*]
    najwyzsze zamkniecie od kilku lat.wybicie jest faktem ale dobrze by bylo przebic 12 zl.widac 1 prawidlowosc-gruby bierze z prawej a drobnica 100-300 akcji puszcza w poplochu-klasyczne wyleszczanie.a wszystko bez udzialu mediow-kiedy oni w koncu zauwaza kompap/pozdro
  • Re: a swoją drogą Autor: ~dw [83.31.186.*]
    A obroty malutkie , malutkie - słabo to widzę .
    i dobrze, rosniemy w ciszy, potem przy obrotach duzych jak sie lud zorientuje co sie na kompapie wyprawia
  • Re: a swoją drogą Autor: ~guest111 [85.11.92.*]
    Mocne zanegowanie wczorajszego spadku, przy większym nieco wolumenie. Kurs znowu wyraźnie odbija się od 10.40, którego okolice były już kilka razy solidnym oporem. Jutro liczę na dalszy wzrost, bo wszystko na to wskazuje.
    Pozdrawiam
[x]
KOMPAP -1,74% 22,60 2025-11-07 14:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.