Zaczyna wyglądać całkiem nieźle. Sesja optymistyczna. Jak ktoś wyżej napisał, pierwsza przeszkoda - ostatni szczyt na 2,78 - pokonana. Najbliższy poważniejszy opór to 3,08. Po drodze jest jeszcze kilka mniejszych. Ale ogólnie widzę sprzyjający klimat do ciekawych wzrostów.
Teorii nie mam ale na mój gust to szaleje tu 1-3 graczy z duzym zasobem akcji...
Moze prezes, moze inni (?)...
w kazdym razie - licze na 3,5-4,00 zeta a moze wiecej?... i dobre wakacje :)
Spokojnie. Paru gości przerzuciło się na MIDASA i sprzedali szybko swoje drobne pakieciki. Jak przyjmie się założenie, że w najbliższym czasie zamknie się tam luka (3,30), to perspektywa zarobku, pomimo ostatnich wzrostów, jest kusząca. Jeszcze dzisiaj LION będzie urośnie.
Nie łam sobie głowy tym, o co chodzi. Nie ważne. Ważne, że rośnie. Jak dowiemy się dlaczego, to będzie trzeba zacząć myśleć o sprzedaży. A to, że bardzo duży obrót a maly wzrost? Tak zaczynają się silne wzrosty. Będzie dobrze.
oj chyba lew sie budzi ze snu zimowego... a raczej 2 letniego...:) że też nie zdechł przez taką długą zimę:)
bylem tu jeszcze za czasów zacha i teraz wszedłem ponownie bo wygląda jakby wreszcie cos poważniejszego się działo...
w kazdym bądź razie...
cięzko powiedzieć czy transakcje są ustawiane... musiałby ktos "z zewnątrz" zaciągnąc po PKC ze 200k i wtedy mozna byłoby sie przekonać czy byłyby widły czy wzrost 2-3 grosze...
Zawsze można skierowac sprawe do KNF - mogą sprawdzic transakcje...
Dla zwykłego szarego investora zagwozdka jest
Wątpię czy to coś da. Taaaaki obrót przy ilości akcji w obrocie to na mój gust musiało być ustawione. nawet taki leszcz jak ja w to bajki nie uwierzy. Nie przy tym poziomie ceny.
No może za 8, 10 zł za akcje to taki scenariusz byłby mozliwy ale po 2 z groszami? PARANOJA
KNF przy parytecie też wszyscy huczeli i na tym się skończyło, odpiszą, że wszystko jest ok ale poczekasz o ile pamiętam odpisują listownie i muszą to zrobić.