napiszcie coś, może coś więcej wiecie, co dalej?
czy tak do sierpnia będzie stało? co o tym myśleć?
a może już wszyscy sprzedali........
sam chyba zostałem...............
wcześniejszy post był wpół do drugiej pisany i wtedy na 1,25 stało coś jakieś 1900 akcji
później ktoś spuścił 5 koła i za jednym zamachem wciągnięte a na widoku zostało tyko 900. z tym że wcześniej też podobna akcja była. oj... sypią się drobni akcjonariusze, brak postępów w nowej strategii, raporty kwartalne na minusie, ogólna sytuacja na rynku.. coś cienko aj to widzę...
ja akcje mam... a ze nie mam czasu bo praca to i czesto sie nie udzielam... inwestuje aktywnie jak mam czas lub jak tu kup i zapomnij na pare lat... skakanie zostawiam dla innych
Witam,ale się forum uaktywniło,chyba wszyscy drobni się dzisiaj wpisali oprucz Sadownika,ale on nie wiem czy drobny ,więc i ja coś napisałem wprawdzie nic merytorycznego ale szczerze mówiąc nic tego co się dzieje nie rozumiem,mam ok 100k akcj ze sr.1.6 i i nic nie rozumiem,ale trzymam i nie dam sie wyleszczyć i nawet obejmę nową emisję a co bogatemu wszystko wolno.Jeżeli jeszcze Sadownik pokaże że żyje,to spokojnie siedze dalej.Sadownik pokaż ze żyjesz!