• jak myślicie Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    wyjdzie dzisiaj na plus
  • Re: jak myślicie Autor: ~Andrzej [83.23.57.*]
    moich akcji napewno nie planuje sprzedać ,ale taka mała korekta jak teraz nie zaszkodzi kursowi ,jeszcze dzisiaj będzie 11,20
  • Re: jak myślicie Autor: ~pr [77.237.3.*]
    dzisiaj nie bedzie, szeroki rynek nie sprzyja :) po co maja grubasy ladowac w gore jak sobie zbieraja bo kto glupszy wywala :)
  • Re: jak myślicie Autor: karsyk1980 [194.28.203.*]
    skonczy sie na 10.80
    wzrosty pod koniec tygodnia mozliwe teraz mala konsolidacja
  • Re: jak myślicie Autor: kfed [83.26.67.*]
    Myślę podobnie. Kto jeszcze nie wszedł ma szansę coś kupić. Ciągle tanio. Chwila konsolidacji a potem znowu marsz w górę.
  • Re: jak myślicie Autor: ~AKC [83.23.57.*]
    JA TAM MAM NADZIEJE JESZCZE NA JUTRO KUPIĆ PO TEJ CENIE 1000 ,MAM NADZIEJE ŻE BEDZIE TA PROMOCJA
  • Re: jak myślicie Autor: ~guest111 [85.11.92.*]
    Lekkie rozczarowanie, ale ładnie odbiliśmy się od 10.40. Teraz świetna okazja do kupna dla zainteresowanych, więc myślę, że jutro kontynuacja wzrostów.
  • Re: jak myślicie Autor: ~kris b [83.21.214.*]
    spolka prakycznie caly czas rosnie-mala korekta jest zawsze zdrowa bo kolejni slabi musza odpasc.na spadku b.male obroty.widac ze akcjonariusze doceniaja wartosc papierka a jeszcze w raportach bzgraf czeka na ujecie/pozdro
  • kris b Autor: ~Senior [83.28.217.*]
    uważam że z bgrafem nie musi byc tak różowo ale wycena rzetelna nabytych aktywów wszystko zatrze
    poza tym jak lipka bedzie upłyniał niepotrzebne aktywa wynik może być b, interesujacy za I półrocze no i oczywiście cały czas bierzemy pod uwage walke o wpływy w firmie
  • Re: kris b Autor: ~kris b [83.9.122.*]
    bzgraf kupili za 6.6 mln zlwg mnie za pol-darmo wliczajac w to nieruchomosci i pasrk maszynowy.ma waldek szczescie ze olek grad jest ministrem i jak to po puszcza za bezcen.takich grabarzy polski nigdy nie bylo-a ich guru lewandowski jest teraz komisarzem unijnym i od razu widac ze i posypali unia.tacy giganci mysli ekonomicznej sa tylko w polsce-przyjezdzajcie mamy ich wiecej.np.krzysiu bielecki czy grabarczyk/on uwielbia czerwone roze/
  • Re: kris b Autor: ~aa [77.237.3.*]
    łapcie łapcie i lecimy do gory... arkusz S otwarty do wzrostow :)
  • Re: jak myślicie Autor: ~aa [77.237.3.*]
    dawajcie rozbierajcie tez to ukryte na 10,90 :)
[x]
KOMPAP 1,72% 23,60 2025-12-23 12:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.