• dlaczego ??? Autor: ~as [82.177.194.*]
    a nie powinno być juz raporciku od spółeczki. Czyzby Pan prezesik brał przykład z petreolka i rtaporciki dawał nocą? bo emisję ju z przygotował? coś mi się wydaje, że ktoś tu oszukuje, ja nie chcę mówić kto, ale jak chlasnę w ten rudy ryj.
  • Re: dlaczego ??? Autor: ~reuters [178.235.170.*]
    z tymi raportami mnie też juz wk.....

• Re: dlaczego ??? Autor: ~as [82.177.194.*]
    fafik powinien do niego tyrknąć i zje...bac od góry do dołu. Jaki on miły - to dobra szuja jest.
  • Re: dlaczego ??? Autor: ~Fafik [31.63.214.*]
    Helo kursanty.
    As prezes jest na prawdę miły. Zadzwoń i pogadaj, a sam się przekonasz.
    Ostatnie info jakie rzucił o WZA i następnego dnia do niego przedzwoniłem i zadałem mu parę pytań to odpowiedział, że na razie ma mętlik w głowie, bo info to pisał do późna w nocy, zeby rano puścić. On faktycznie chyba jest zapracowany, jeżeli takie rzeczy musi pisać po nocach. Ale to lepiej, bo przynajmniej pracuje i rozwija tą firmę. A nie jak niektórzy prezesi z NC, biurko, laptop, basen i leżaczek i info przed sesją.
    A następnym razem jak nie zapomnę to zapytam, czemu infa puszcza tak późno? A może on jest tzw "Nocny Marek"?
    A ostatnio namówiłem kumpla na BG i dzisiaj właśnie mu wpadło po 5,55. Wkurzył się, że nie wpadło wszystko tylko 209szt. Widać nikt nie chciał sypnąć mu więcej.
    Ja dzisiaj nie kupowałem, ani nie sprzedawałem. A mam tego 2000szt. Dla niektórych to może mała ilość. Ale dla mnie to dużo. śr. 5,13.
    Prawda jest też taka, że BDG jak zacznie iść w górę, to będzie wspinał się po fundamentach. Więc jak za szybko wyskoczycie to nie licznie na szybki spadek jak na Smoku.
  • Re: dlaczego ??? Autor: ~brd [83.21.89.*]
    Jak znam zycie, to kazdy szuja jest bardzo miły, a jęsli facet musi pisac po nocy info, to juz zenada, nie ma ktoś takiej roboty mu robic, może nawet sekretarki nie ma, tyl;ko krzesło biurko i pokoik, a wy sie tu napalacie na 30 zl
  • Re: dlaczego ??? Autor: ~Fafik [31.63.214.*]
    BDG nie pomyślałeś o tym, ze on musi to sprawdzić co nabazgra mu sekretarka. Może ty się podpisujesz pod wszystkim co Ci inny napiszą, a prezes woli to sam sprawdzić i ewentualnie poprawić. Zastanów sie co piszesz.
  • Re: dlaczego ??? Autor: ~ufo [109.107.24.*]
    Fafik dobrze prawisz. jak mozna kogos krytykowac za pracowitosc oraz za rzetelnosc? niech sprawdza co pisza!!! swoja droga, te spadki sa frustrujace :/
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.