Nie było paniki, ten co walnął salwę z 9gr chyba ma skwaszoną minę. Jeśli to było na postrach to zdecydowanie za mało.
Większość siedzących tutaj to zaprawieni w boju weterani, tak trzymać.
Parę dni nie pisałem, wolałem przeczekać szum.
Zwróćcie uwagę na AD.
Ludzie tracą cierpliwość i wywalają, ja tak też zrobiłem, przeszedłem na veno i zarabiam, tutaj nic się nie dzieje, ale życzę Wam wszystkiego dobrego, czasami cierpliwość popłaca
Dnia 2011-05-20 o godz. 11:28 ~józek napisał(a):
> co tu za numery znowu odwalają?
Mitrowski znowu wychodzi?
a
> może wchodzi?
ustawka jak w mordę strzelił
Dnia 2011-06-14 o godz. 21:09 ~pawełek12 napisał(a):
> Dnia 2011-05-20 o godz. 11:28 ~józek napisał(a):
>
> co tu za numery znowu odwalają?
Mitrowski znowu wychodzi?
a
> > może wchodzi?
ustawka jak w mordę strzelił
> poczytaj i sam wyciągnij wnioski
> http://www.imsig.pl/pozycja/2011/19/KRS/8880,TOWARZYSTWO_IN
> WESTYCYJNE_QUANTUM_SP%C3%93%C5%81KA_AKCYJNA
Porównaj nazwiska osób w organach spółek . Prezes Cerabudu jest/był jednocześnie w radzie nadzorczej T.I. QUANTUM która to kupuje akcje Cerabudu - czy prezes ma dostęp do informacji poufnych? . Porównaj nazwiska innych osób. Trzeba naprawdę bardzo chcieć żeby nie dostrzegać faktów. Wnioski wyciągnij zaś sam . Swoją drogą mógłby KNF sprawdzić pewne okoliczności - od tego chyba są.
Ja poczytałem . wniosek nasuwa się sam. te same osoby stoją za cerkiem i quantum tylko my mieliśmy myśleć że jest inwestor z zewnątrz. a zasiadanie przez marciniaka i tu i tam to mistrzostwo świata. masz rację knf powinien pochylić się nad tematem. wyślę im pare informacji niech ich sprawdzą.
sprawa jest prosta panowie mają akcje i podkupują. napakowali swoje wory akcjami a ostatnie wzrosty zostały zniesione przesypywaniem z wora do wora miedzy sobą żeby odebrac reszte akcji od drobnych. pytanie tylko kiedy zacznie sie pompowanie