• WALNE było i było ważne ;) Autor: karsyk1980 [194.28.203.*]
    no , walne sie odbyło
    z informacji które uzyskałem u źródła podobno ale są to tylko plotki.... walne przebiegało pod znakiem 3xA
    -akumulują - stare lisy wiedza co jest pięć i trzymają kurs za mordę żelazną łapą dopóki nie uzbierają swojego także jest narazie promocja
    -akwizycje- to nadal tylko plotki ale faktycznie moze być coś na rzeczy
    -absolutna wyprzedaż - Lipka sprzedaje wszystko co sie rusza stoi jest w magazynach i wynajmuje każdy m2 pomieszczeń które ma pod reką (albo ma zamiar)
    to wszystko oczywiście plotki i tylko podobno ale na pewno - to prezesa nie odwołali....ale ruchy kadrowe miały mieć miejsce
    a resztę to sobie poczytajcie jak jakiś komunikat z walnego będzie, moje źródło jest solidnie zrobione także wszystko to sa same plotki ale jak to plotki.....
    ....lecim 30-->50-->100

ps. Plotki o śmierci Elvisa okazały się być faktem
    pss. z tego co zdano mi relacje o planach Lipki osmielę się powiedzieć że mamy jeszcze bardzo dobrą promocję.....
  • Re: WALNE było i było ważne ;) Autor: ~stanczyk [91.220.225.*]
    tylko analowi pomyłiła sie flaga z odbytem {co lubi}
  • Re: WALNE było i było ważne ;) Autor: ~guest111 [85.11.92.*]
    Jak myślisz, ile ta akumulacja może potrwać ? Kwestia dni, tygodni ?
  • Re: WALNE było i było ważne ;) Autor: ~belagio [109.196.120.*]
    raczej tygodni, nieco ponad 30% akcji w wolnym obrocie, tzn nie wiadomo u kogo, pozdrawiam
  • Re: WALNE było i było ważne ;) Autor: ~któś [194.28.203.*]
    czy oby napewno było ważne??
  • Re: WALNE było i było ważne ;) Autor: ~-spekulant [77.87.0.*]
    nie 30 a 29%
    bo jeden procent jest u mnie
  • Re: WALNE było i było ważne ;) Autor: ~belagio [83.28.70.*]
    kolego, tak jak pisalem nieco ponad 30% w wolnym obrocie nawet z twoim jednym proc, 64,53% wiem dokladnie u kogo sa razem z tym twoim %, a reszte maja do zebrania lub nie, pozdrawiam
  • Re: WALNE było i było ważne ;) Autor: karsyk1980 [194.28.203.*]
    Towar sie kończy akumulowac będą mysle do połowy czerwca, później siłą rzeczy kurs po infach bedzie musiał iść do góry
[x]
KOMPAP 1,72% 23,60 2025-12-23 12:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.