takie sesje jak dzisiaj wcale nie świadczą o tym że leci dalej w górę - przekonasz się myślę, że już jutro góra w poniedziałek - to oczywiście moje prywatne zdanie - ilośc obkupionych w "bezcenny" papierek - piewców kolejnych przynajmniej kilkuset procent zatrważający - batoniki zawsze były na tym papierku ale nigdy jako tak mało (a raczej nic nie kupujące) popychacze - brawo
tu może myc tylko jeden scenariusz w jeden dzień - 50% - zrobi się niespodziewanie z - 20% ale przecież miało odbic myślę że to jutro
a mozesz powiedziec jaki sens maja twoje wypowiedzi?
rozumiem, ze chcesz kupic za 0,6
to siedz cicho i czekaj a jak spadnie to tez nie kupisz bo bedziesz wystraszony ze dalej drogo.
Jak sie nie nadajesz do tego to idz do roboty i przestan tu fantazjowac o latwej kasie
a jaki sens ma wasze naganianie w tej skali - macie papier fajnie - jak potęgują się takie wpisy na forum czas ucieka delikatnie mówiąc, dawac dawac zobaczymy jak wielu was jest
sami bierzecie w tym udzial
Jak w kwietniu ogladalem wpisy na temat tej spolki gdy wchodzilem w te akcje to cicho tu bylo i nikt niczego nie wiedzial co sie stanie.
Teraz wam wspolczuje bo wychodzi wasz poziom wiedzy i awersji do ryzyka.
Im wiecej wpisow o spolce tym gorzej dla inwestycji/.