Jeżeli chodzi o podwójny szyt to owszem był ,ale potencjał spadków jaki wynika z tej formacji wypada na okolice 19,20. Nie wiem skąd wziąłeś te 6,50.
Chyba musiałoby przejść tornado przez firmę aby zaliczyć ten poziom :)
Co do zagadki z ROC to jeśli ten wskażnik zwyżkuje gdy kurs spada oznacza to rychłe odwrócenie trendu.
Swoją drogą linia ROC przebiła właśnie od dołu linię signal co ma również pozytywną wymowę.
Zgadzam się jezeli chodzi o ROC, STS tez zakręca na północ, mi sie wyrysowała:-) taka linia ,od której własnie powinniśmy odbić, ale musi to być poparte dużym obrotami, zobaczymy!!
No tylko że nie chcą kupować ostatnio...a z tymi pakietami jest dziwna sprawa ponieważ są kupowane z ukrytego i po dużo wyższej cenie niż obowiązuje...chociaż dzieje się juz tak od powyżej tygodnia i nic to nie daje....
Transakcje pakietowe są zawierane pomiędzy dwoma podmiotami które ustalą miedzy sobą warunki transakcji i transakcje te od bywają się na rynku poza giełdowym.
cena transakcji nie może być wyższa więcej niż 10% w stosunku do ceny na giełdzie.
Ja też; ciekawe czy to ten sam "ktoś", kto kupuje te pakietówki, w każdym razie uśrednia sobie nieźle. Może wkrótce się dowiemy kto to jest, jeżeli nie wywala tylko kupue to jestem spokojna o spółeczkę, może wie coś, czego my nie wiemy (jakiś nowy produkt?)... No ale nie czas na gdybania, zapewne info niedługo wypłynie.
cena wydaje sie atrakcyjna ,chyba wejde ponownie w ten papier,jedno co mnie martwie to brak nowych umow,w tym kwartalej jest dosc kiepsko,chyba ze nie podaja ich do publicznej wiadomosci,pozd