Pozwolę sobie odpowiedzieć za kilka osób, to przyspieszy niepotrzebną dyskusję!
Analfabeta - za kilka dni, góra kilkanaście mega kontrakt za kilka miliardów euro. Aton to emerytura. Aton będzie też utylizował kopalnie dynamitu!
Gerguś - podczas partyjki golfa z prezesem słyszałem ciekawe newsy, wiem coś czego nie wiecie, ale nie powiem. Ktoś systematycznie zbiera. Jestem taki mądry i bogaty! Autoklawy, rozporządzenie, sejm, głupki, bla bla. Co ja chciałem powiedzieć? Nieważne, może na najbliższej partyjce polo na St. Barts dowiem się czegoś więcej.
xawery - syf, kiła i mogiła. Armageddon.
sol - xawery, ty podły naganiaczu!
Xawery nie napinaj się tak, miałby co moderator usuwać a tak nie ma czego dodawać a moderator nie ma czego usuwać czyli dalej marazm w Spółce, na forum etc, a co do tematu wątku to dobrze że nie "zmarł" :) Aha i jeszcze jedno Kiedy walne do ch..... Wacława !!! ?
Choć mamy odmienne zdanie co do spółki to muszę uczciwie stwierdzić, że po raz (chyba) pierwszy wykazałeś się poczuciem humoru;) Trochę żałuję, że mnie nie ma na liście, ale pewnie sam sobiem winien, rzadko się udzialam ostatniemi czasy.
O przepraszam ,ale nie przypominam sobie ,żebym cię nazwał podłym naganiaczem. Pisałem owszem ,że jesteś grubasem ale nie takim z wielką kasą, ale utyłeś od tego wiecznego warowania przy laptopie.Nawet ktoś stwierdził ,żebyś lepiej umilił sobie czas z dziewczyną , ale chyba ciebie to nie kręci