najwyzszy czas na moja.przy takiej mamusi jak fasing sa bedzie dobrze.technicy obudza sie przy 3.4-a wtedy wstepnie lamiemy trend.a cwk 3.8 -smiech na sali
dzisiaj będąc w Katowicach przejazdem zajechałem pod adres z działką MOJa . Miejsce cacy.Inwestycja nawet z opcją sprzedania innemu inwestorowi budowlanemu da zysk.Wyrzucanie na coraz wyższych poziomach kończy się. To widać.
DOSYC DUZA UMOWA I TO Z UKRAINA.TO TROCHE PRZEWIETRZY IM MAGAZYNY.DZIS TROCHE SKUBNALEM.ZAINTERESOWANIE SPOLKA WCIAZ MALE .MI PASUJE ZA WOLNE MOGE SOBIE SKUBAC.JESTEM B.CIERPLIWY I WIEM CO MAM/POZDRO
Jakieś cwaniaki zbijają kurs i chcą zebrać do drobnych jak najtaniej Na fix dali 100 sztuk PKC aby zamknęło się na - ja na przekór dalełem 101 PKC aby zamknęło się na + to zaraz dołożyłi 95 i wyszedł lekki plus.
Jeżeli tak to znaczy że chcą tanio zebrać a zbiera się chyba po to żeby oddać wyżej ...............
WARREN MOJ TO JEDNA Z NAJBOGATSZYCH MALYCH SPOLEK W BRANZY GORNICZEJ.PO TRAGEDII Z ATOMEM WEGIEL WRACA DO LASK KOPALNI W POLSCE I UKRAINIE MNOSTWO.A GDZIE NP.RPA.CHINY INDIE ITP.MOJ MA TYLE KASY ZE KUPIL SOBIE 4 HA W KATOWICACH POD DIWELOPERKE.CWK 3.7-KTO TO SPRZEDAJE.PO TYCHCENACH BEDE DLUGO SKUBAC ,JESLI BANDYTOM SIE NIE SPIESZY/POZDRO
Tak jak obserwuję Moj i Fasing, to mi wydaje ,że na Moju mają oni większe braki akcji i przy jakimś tam popycie mogą popłynąć,bo zabraknie im papieru do blokowania kursu.Ta umowa z Donbasem to jest bardzo dobra i wartość też dość duża i pewna. Ale niech trzymają kurs to ich sprawa i problem !!!